De OPPO Find X2 Pro

5G. Nu al bij Vodafone

Oppo Find X2 Pro

Nu tot €300 korting

Ontdek het ultieme display

De OPPO Find X2 Pro heeft een Ultra Vision Screen met een 120 Hz refresh rate, 3K QHD+ scherpte en de levendigheid van een miljard kleuren, zorgen samen voor een flagship-level scherm dat alle boxen aftikt.  

iphone xr face id
Bestel de nieuwe OPPO Find X2 Pro | Vodafone

Ontdek het elegante design

De Find X2 Series heeft een simpel en elegant design. De naadloze rondingen liggen goed in de hand. Met de IP68 protection kan de Find X2 Pro niet alleen tegen een spatje water, maar overleeft het ook al jouw outdoor-activiteiten.  

Schiet de mooiste video’s

Video's zagen er nog nooit zo mooi uit met de 01 Ultra Vision Engine. Een geoptimaliseerde chip zorgt voor indrukwekkende beeldkwaliteit waardoor zelfs alledaagse video's worden omgetoverd tot high-frame-rate HDR meesterwerken. Draag vanaf nu je eigen privé bioscoop mee in je broekzak. 

Space Zoom
Bestel de nieuwe OPPO Find X2 Pro | Vodafone

Ontdek de ultieme camera

Het drievoudig camerasysteem heeft een 48MP groothoeklens, 12MP ultragroothoeklens en 13MP telelens. Alle drie lenzen werken samen, waardoor een 5x hybride zoomlens wordt bereikt. 9 Van foto's tot video's, elke opname is een moeiteloos meesterwerk, ongeacht het scenario. 

iOS 13 logo

ColorOS 7.1 op basis van Android 10

Met aandacht voor detail en schoonheid in elke hoek, versterkt ColorOS 7.1 het beeld, geluid en gevoel van het leven, wat zorgt voor een verfijnde en persoonlijke beleving. 

De OPPO Find X2 Pro en Vodafone

Wil je gebruikmaken van 5G op je nieuwe telefoon? Dan heb je ook een 5G-netwerk en een 5G-abonnement nodig. We bieden nu al 5G-abonnementen aan. Daarmee maken nieuwe en bestaande Red klanten met een 5G-toestel automatisch gebruik van 5G .

5G-ready met de Samsung S20
Bestel de nieuwe OPPO Find X2 Pro | Vodafone

Op zoek naar een ander toestel?

Bekijk ons assortiment, er zit vast iets voor je tussen.

Daarom kies je Vodafone

 

Met Vodafone kies je bewust. Voor een krachtig GigaNet, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Verbonden dankzij GigaNet. Nu met 5G

Blijf gaan met 24/7 premium service

Kies vrij en bewust voor slimme producten