5G icoon

OPPO Find X2 Pro 5G

Haarscherpe en levendige beeldkwaliteit

Ontdek het ultieme display

De OPPO Find X2 Pro heeft een Ultra Vision Screen met een 120 Hz refresh rate, 3K QHD+ scherpte en de levendigheid van een miljard kleuren, zorgen samen voor een flagship-level scherm dat alle boxen aftikt.  

iphone xr face id
Bestel de nieuwe OPPO Find X2 Pro | Vodafone

Ontdek het elegante design

De Find X2 Series heeft een simpel en elegant design. De naadloze rondingen liggen goed in de hand. Met de IP68 protection kan de Find X2 Pro niet alleen tegen een spatje water, maar overleeft het ook al jouw outdoor-activiteiten.  

Schiet de mooiste video’s

Video's zagen er nog nooit zo mooi uit met de 01 Ultra Vision Engine. Een geoptimaliseerde chip zorgt voor indrukwekkende beeldkwaliteit waardoor zelfs alledaagse video's worden omgetoverd tot high-frame-rate HDR meesterwerken. Draag vanaf nu je eigen privé bioscoop mee in je broekzak. 

Space Zoom
Bestel de nieuwe OPPO Find X2 Pro | Vodafone

Ontdek de ultieme camera

Het drievoudig camerasysteem heeft een 48MP groothoeklens, 12MP ultragroothoeklens en 13MP telelens. Alle drie lenzen werken samen, waardoor een 5x hybride zoomlens wordt bereikt. 9 Van foto's tot video's, elke opname is een moeiteloos meesterwerk, ongeacht het scenario. 

iOS 13 logo

ColorOS 11 op basis van Android 11

In de ColorOS 11 update staat je gebruikerservaring en efficiëntie centraal. ColorOS 11 leert van jouw gebruik en past zich hierop aan, wat zorgt voor een verfijnde, persoonlijke beleving.

De OPPO Find X2 Pro en Vodafone

Wil je gebruikmaken van 5G op je nieuwe telefoon? Dan heb je ook een 5G-netwerk en een 5G-abonnement nodig. We bieden nu al 5G-abonnementen aan. Daarmee maken nieuwe en bestaande Red klanten met een 5G-toestel automatisch gebruik van 5G.

5G-ready met de Samsung S20
oppo find x3 brandpage

Nieuw: OPPO Find X3

Wil je het nieuwste van het nieuwste? Bekijk dan de opvolgers van de Find X2: de Find X3 Pro en Find X3 Neo. Met top-spec hardware, een elegant design, kristalhelder display en 5 camera's.

Of bekijk eens de vernieuwde OPPO A-serie, als je geinteresseerd bent in een groot scherm, vlotte hardware, diverse camera's én 5G. 

Op zoek naar een ander toestel?

Bekijk ons assortiment, er zit vast iets voor je tussen.

Vodafone telefoons

De kracht van Vodafone en Ziggo samen

Heb je al internet van Ziggo? Dan profiteer je van vele voordelen:

Krijg elke maand dubbele data op je Vodafone abonnement.

Bespaar tot € 5,- per maand op je Vodafone abonnement.

Kies voor Ziggo Movies & Series L, Ziggo Kids of Ziggo Sport.

Ga veilig online met je telefoon, tablet en computer.

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige Giganet. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service