Overslaan en ga naar inhoud

Op zoek naar een goedkope iPhone?

Bekijk alle opties

Jaarlijks brengt Apple een nieuw vlaggenschip model op de markt, zoals de iPhone 15 in 2023. Deze smartphones hebben de nieuwste en meest innovatieve specs, niet gek dus dat hier ook een hoger prijskaartje aan hangt dan minder uitgebreide modellen. Wil jij liever een goedkope iPhone, met iets minder high tech specs? Gelukkig heeft Apple die ook! We zetten je opties op een rijtje.

iPhone SE 2022

Naast de topklasse-lijn, heeft Apple ook een instapmodel: de iPhone SE. Hier zijn inmiddels drie verschillende versies van gelanceerd, de nieuwste in 2022. Dit is een krachtige en snelle iPhone, waarmee je gewoon mooie plaatjes schiet, vloeiend scrollt op social media én videobelt met je beste vriend(in). Ideaal voor iedereen met een iets minder groot budget.

Qua kracht doet de iPhone SE 2022 niet veel onder voor de vlaggenschip modellen: hij draait namelijk op dezelfde A15 Bionic-chip als de iPhone 13-modellen, iPhone 14 en iPhone 14 Plus. Op het toestel vind je één camera van 12 megapixels en de vertrouwde homeknop met Touch ID. Dit laatste betekent wel dat het scherm iets kleiner is dan de topklasse-modellen, namelijk 4,7 inch.

Van alle iPhones die het afgelopen jaar op de markt zijn gebracht, is de iPhone SE 2022 de goedkoopste variant. Benieuwd naar meer specs? In dit artikel lees je alles over het budgettoestel! 

Ouder model

Wil je toch liever een iPhone met meerdere camera’s en een groter scherm? Dan kan je ook voor een eerder vlaggenschipmodel kiezen, zoals de iPhone 14, iPhone 13 of iPhone 12. Dit zijn relatief goedkope iPhones vergeleken met de nieuwste iPhone 15-modellen.

De iPhone 12 is de goedkoopste uit het rijtje, maar is tegelijkertijd ook het oudst. De specs hierop zijn dus iets minder uitgebreid, maar gelukkig is het nog steeds een krachtige en snelle smartphone. Extra handig: op de smartphone kan je voorlopig gewoon nog de nieuwste iOS-updates installeren.

Refurbished iPhone

Gebruik je jouw iPhone vooral om te bellen, appen en rond te struinen op social media? Dan kan je ook kiezen voor een refurbished iPhone. Dit zijn tweedehands modellen die helemaal zijn opgeknapt. De iPhones zijn up-to-date en je hebt hier twee jaar garantie op. Ook deze iPhones bestel je gewoon in combinatie met een abonnement bij Vodafone. Niet alleen zijn de smartphones goedkoop, ook ben je super duurzaam bezig!