Overslaan en ga naar inhoud

Maandag 18 december 2023 • 5 minuten

De Samsung Galaxy S23 serie vergelijken

Voor welk model kies jij?

In de Galaxy S23 serie vind je de allernieuwste high-end smartphones van Samsung. Echte krachtpatsers! Overweeg jij er eentje te kopen, maar wil je de specs van de toestellen nog vergelijken met elkaar én andere populaire smartphones?
Wij helpen je! We zetten alle specificaties voor je op een rij en kijken naar de verschillen en overeenkomsten. Zo maken we jouw zoektocht naar een nieuwe S23 hopelijk een stuk makkelijker!

Samsung Galaxy S23 vs. Samsung Galaxy S23 Plus

De Samsung Galaxy S23 en Galaxy S23 Plus zijn in eerste instantie twee smartphones die heel erg veel op elkaar lijken. Ondanks het feit dat ze er op het oog hetzelfde uitzien, zitten er toch wel degelijk verschillen tussen de het instapmodel en zijn grotere broer. Ben je benieuwd naar de verschilllen tussen de Galaxy S23 en S23 Plus? Vodafone zet ze voor je op een rijtje.

Samsung Galaxy S23 Plus vs. Samsung Galaxy S23 Ultra

Ben je op zoek naar een smartphone uit de nieuwste S23 serie met een groot display? Dan kom je al snel uit uit op de Samsung Galaxy S23 Plus of Ultra. Op de beeldschermen van beide toestellen kan je altijd in hoge kwaliteit films kijken, je gemaakte foto’s bestuderen of gamen. Benieuwd wat verdere overeenkomsten of juist verschillen zijn tussen de twee telefoons? Lees dan snel verder.

Samsung Galaxy S23 vs. Samsung Galaxy S23 FE

De Galaxy S23 FE is de Fan Edition van de Galaxy S23 en is het nieuwste lid van de Galaxy S23-serie. Het is een nieuwe versie van de S23 en bovendien de opvolger van de laatste FE, de Galaxy S21 FE. Maar wat houdt zo'n Fan Editon nou precies en wat zijn de verschillen en overeenkomsten tussen de S23 en de S23 FE. Wij leggen alle specs voor je naast elkaar!

Samsung Galaxy S23 vs. Samsung Galaxy S22

De Galaxy S23 is de opvolger van de Galaxy S22, die een jaartje eerder gelanceerd werd. De S23 heeft daardoor nieuwere specs en is daardoor nét even meer van dit moment. Dit neemt niet weg dat je met de S22 nog steeds een super goed toestel in handen hebt. Wil jij graag het nieuwste van het nieuwste? Of vind jij een iets ouder model ook goed genoeg? We vergelijken de specs voor je, zodat je een goede keuze kan maken.

Samsung Galaxy S23 vs. Samsung Galaxy A54

De Galaxy S23 en Galaxy S23 FE zijn onderdeel van de Galaxy S-serie, terwijl de Galaxy A54 juist het topmodel uit de Galaxy A-serie is. Maar wat zijn nou precies de verschillen tussen een Galaxy S-toestel en een Galaxy A-toestel? En wat zijn specifiek de verschillen tussen deze toestellen. Wij zetten alle specificaties en features van zowel de Galaxy S23 als de Galaxy S23 FE tegenover de de Galaxy A54 en maken hier een uitgebreide vergelijking van.

Samsung Galaxy S23 vs. iPhone 15

Het zijn de twee vlaggenschip modellen van het moment: de Galaxy S23 van Samsung en de iPhone 15 van Apple. Beide smartphones hebben de allerbeste specs, waardoor je altijd een topklasse toestel in handen hebt. Wat zijn precies de overeenkomsten? En op welke vlakken verschillen de twee telefoons juist van elkaar? Wij zetten het voor je op een rij!

Samsung Galaxy S23 vs. iPhone 14

Ben je benieuwd hoe de Galaxy S23 het doet ten opzichte van het vorige model van Apple, de iPhone 14? Wij leggen alle specificaties naast elkaar en nemen alle verschillen én overeenkomsten met je door.