Overslaan en ga naar inhoud

Samsung Galaxy S24 kleuren

Welke kleur kies jij?

De nieuwe Samsung Galaxy S24 serie is uitgebracht en dat betekent natuurlijk niet alleen weer een heleboel nieuwe features, maar ook weer een aantal nieuwe kleuren! De keuze voor een nieuw toestel beperkt zich natuurlijk al lang niet meer tot een model. Je moet natuurlijk ook bepalen tegen welke kleur telefoon je de komende jaren wil aan kijken. Tussen welke kleuren kan je kiezen bij de Samsung S24, Samsung S24+ en Samsung Ultra? We zetten alle kleuren op een rijtje voor je. Welke kleur kies jij?

Kleuren Samsung Galaxy S24 en S24 Plus

Samsung Galaxy S24 kleuren

Onyx Zwart

Dit is de zwarte variant van de Galaxy S24 (Plus). De satijnen afwerking geeft de kleur en het toestel een premium look en feel en maakt de zwarte kleur wat minder diep dan bij de vorige modellen.

Marmer Grijs

De kleur die het meest in de buurt komt van wit. Toch is het zeker niet een standaard witte kleur. De marmer grijze tinten in combinatie met de satijnen afwerkingen geven een hele luxe uitstraling. Absoluut een pareltje.

Kobalt Violet

Ook de Galaxy S24 (Plus) wordt uitgebracht in een paarse kleur. De kleur is echter een stuk dieper dan bij de voorganger, waardoor de kleur nog wat mooier tot zijn recht komt.

Amber Geel

De nieuwste kleur en bovendien de eerste Galaxy S telefoon die in het geel beschikbaar is. Voor deze Galaxy S24 (Plus) is gekozen voor een zachtgele kleur.

Kleuren Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra kleuren

Titanium Zwart

De zwarte variant van de Galaxy S24 Ultra. De kleur lijkt veel op de reguliere S24, maar de titanium behuizing zorgt voor een andere afwerking. Het is bovendien de enige kleur die leverbaar is met 1 TB opslag!

Titanium Grijs

De meest lichte kleur van de S24 Ultra. In tegenstelling tot de normale S24 zien we hier geen ‘witte’ variant terug, maar de naturel gloed geeft de grijze kleur wel een warme uitstraling. 

Titanium Violet

Ook bij de S24 Ultra is de paarse kleur weer een stuk dieper dan bij de voorganger. Dit is het enige toestel waarbij de randen in een afwijkende kleur zijn afgewerkt, namelijk in een titanium kleur.

Titanium Geel

Ook de S24 Ultra is leverbaar in een nieuwe, gele kleur. De gele kleur is ook hierbij wat dieper dan bij de normale S24. De randen zijn bovendien in dezelfde gele kleur afgewerkt.