Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Gratis trainingen: verbeter uw online marketing met Facebook Blueprint

Wilt u met uw mkb-bedrijf online beter presteren, dan is opvallen op social media belangrijk. Maar hoe pakt u dat aan? Verfijn uw strategie, duik dieper in uw analyses en maximaliseer uw impact online met Facebook E-Learning. Een nieuw – gratis! – initiatief van Vodafone Business voor mkb-ondernemers, in samenwerking met Facebook Blueprint. 

Een op maat gemaakte serie Blueprint-cursussen, speciaal voor mkb-bedrijven, leert u nieuwe, essentiële lessen over online marketingstrategie.

Het is druk op het internet. Merken staan voor de uitdaging om door al die drukte heen te breken en op te vallen op social media. Als mkb-ondernemer met beperkte middelen voelt u misschien de druk: hoe gaat u dit voor elkaar krijgen?

Vodafone Business introduceert een samenwerking met Facebook die zich richt op de behoeften en prioriteiten van kleine en middelgrote bedrijven. Samen bieden wij u een op maat gemaakte serie Blueprint-cursussen, speciaal voor mkb-bedrijven. Bij elke cursus leert u nieuwe, essentiële lessen over online marketingstrategie. Gratis!

Welke training gaat u doen? Een voorproefje

Of u nu uw publiek beter wilt begrijpen of wilt weten wat Facebook voor uw organisatie kan betekenen: er zit zeker een cursus voor u tussen en waarschijnlijk meer dan één. Er zijn geen inschrijvingskosten of ingewikkelde downloads. Alle cursussen worden gehost op Blueprint, het gratis, eenvoudig te gebruiken e-learning platform van Facebook. Hier is alvast een voorproefje:

Grote problemen door malware

Creëer Facebook-advertenties

Een van de meest voorkomende misverstanden over advertenties op Facebook is het volledig intuïtief en dat je er haast niet bij na hoeft te denken. Anders gezegd: er komt iets meer bij kijken dan alleen een simpel berichtje opstellen. Deze cursus is ontworpen om u tijdens dit hele proces te begeleiden. Zo krijgt u bijvoorbeeld les over het beheer van plaatsingen, over de veilingprocedure en hoe u tijdens de ontwerpfase belangrijke beslissingen neemt die van invloed zijn op de advertentieweergave.  

Haal alles uit uw marketinginzichten

Online marketing wordt pas echt effectief als u gebruik maakt van inzichten die uw marketingstrategie werkelijk kunnen verbeteren. Zonder relevant onderzoek en een goed begrip van wat u leert uit uw inzichten, is dit haast onmogelijk. In deze cursus leert u het grotere plaatje te zien als het gaat om hoe mensen naar uw bedrijf en naar uw marktpositie kijken. Dit inzicht kunt u dan weer opnemen in uw marketingstrategie.

Inzicht in het publiek

Voor mkb’ers is het uiterst belangrijk om het publiek te begrijpen. In deze cursus leert u hoe u de beschikbare inzichten in de tool 'Audience Insights' kunt lezen en begrijpen. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat u de juiste producten en berichten op het juiste moment aan de juiste personen toont.  

Pak uw social media marketing nog beter en effectiever aan, verbeter uw strategie en maximaliseer uw impact online met V-Hub en Facebook Blueprint. Ga naar de website voor de volledige lijst met alle gratis cursussen.

Beelden: Brett Jordan & Firmbee.com/Unsplash

Vodafone Business - Verbeter uw online marketing met Facebook Blueprint

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Lees ons volledige Privacy Statement