Zes tips om niet harder maar slimmer digitaal te werken

Deze tijden eisen het maximale van onze flexibiliteit. Van ons aanpassingsvermogen, van onze bereidheid om nieuwe technologie in te zetten. En: van onze vaardigheid om samen te werken en goed met elkaar om te gaan. Daar hebben we in het kader van onze ‘Masterclass Vooruit’ een heel praktische white paper over gemaakt. De belofte: werk niet nóg harder om succes te hebben, maar werk vooral slimmer! Download de whitepaper met 6 tips om juist nu niet méér, maar juist slimmer te werken.

Druk druk druk? Werk slimmer, niet harder. Gebruik de zes tips uit de white paper.

Bekijk hier de video van de masterclass 'Vooruit' over slimmer werken.

Het is geen fijn gevoel, als je het idee hebt dat je achterloopt. Als je achter de feiten aanloopt, is harder werken geen oplossing. Meer uren werken zeker ook niet, want onderzoek wees uit dat de output van werknemers na een werkweek van 50 uur al sterk daalt en na 55 uur zelfs niets extra’s meer oplevert. 

Werk slimmer

Het antwoord is: werk slimmer, niet harder. En werk vooral effectiever samen door je te concentreren op wat er echt toe doet. Dat bepaalt ook of je bedrijf Future Ready is.

"Ondernemers die succes willen hebben zich snel moeten kunnen aanpassen aan veranderende sociale attitudes en klantgedrag."

Uit Vodafone-onderzoek onder bedrijven kwam naar voren dat ondernemers die succes willen hebben zich snel moeten kunnen aanpassen aan veranderende sociale attitudes en klantgedrag. Het belang van duurzaamheid neemt ook toe. En de technologie biedt diverse tools die daarbij helpen.

Meer weten?

Download de whitepaper die door Vodafone Business ontwikkeld in samenwerking met De Ondernemer in het kader van de Masterclasses 'Vooruit'. 

Niet harder maar slimmer digitaal werken: zes tips

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Lees ons volledige Privacy Statement