iOS 12: haal het maximale uit je iPhone Xs of Xs Max

iOS is het besturingssysteem van iPhone. Regelmatig worden er nieuwe versies uitgebracht met updates en nieuwe functies. De iPhone Xs en Xs Max draaien standaard op iOS 12. Lees hieronder wat er aangepast en nieuw is.

iOS 13 is nu beschikbaar!

iOS 13 is de nieuwste variant van Apple's besturingssysteem en is beschikbaar voor de nieuwere iPhones, waaronder de iPhone 7. Met iOS 13 beschik je over verbeterde fotomogelijkheden en manieren om je foto's terug te kijken, plus een nieuwe donkere modus! Benieuwd of jouw iPhone ook in aanmerking komt en welke andere nieuwe functies je kunt verwachten?

Lees alles over iOS 13

iOS 13 logo
ios 12 sneller

Snel, sneller, snelst

Met iOS 12 werkt je iPhone een stuk sneller. Apps laden 40% sneller, het toetsenbord werkt 50% sneller en de camera is 70% sneller. Snel, sneller, snelst dus!

Vernieuwde notificaties

Een nieuw appje, iemand die jarig is of een grappige reactie op jouw foto. De ene notificatie is belangrijker dan de ander. Met iOS 12 bepaal jij welke notificaties je wel en niet te zien krijgt op je toegangsscherm. Daarnaast worden je notificaties gegroepeerd per app en kun je ze op het toegangsscherm uitklappen en gelijk bekijken. Dat scheelt weer een paar klikken!

ios 12 notificaties
ios 12 memoji

Memoji

Animoji maakt plaats voor de Memoji! Dit is een Animoji, virtueel poppetje, dat op jóu lijkt. Je krijgt heel veel verschillende opties om de Memoji identiek te maken. Doe dit met accessoires, bepaalde ogen, een specifiek kapsel et voilà! Om het nog wat speelser te maken spiegelt de Memoji jouw gezicht. Als jij je tong uitsteekt, doet jouw mini-me dit ook!

Verbeterde camera app

De opties van de iPhone camera zijn een stuk uitgebreider geworden met iOS 12. Zo kun je bijvoorbeeld zoeken naar foto’s in je fotogalerij. Tik in ‘kat’ of ‘vakantie Italië’ en vervolgens krijg je de foto’s te zien waar je naar zoekt. Je hoeft dus niet meer eindeloos te scrollen.

Verder introduceert iOS 12 een nieuw ‘Voor jou’ tabblad. Hierin worden foto’s uitgelicht die gelinkt zijn aan een speciale dag of gebeurtenis. Zoals een bruiloft bijvoorbeeld. Deze foto’s kun je meteen delen met je vrienden. 

ios 12 camera
ios 12 siri

Siri shortcuts

Met iOS 12 kun je Siri handige shortcuts laten instellen. Koppel bijvoorbeeld zelfgemaakte vragen aan een actie. Laat Siri de snelste weg naar huis zoeken wanneer je zegt “Hé Siri, ik ga naar huis”. Of laat Siri met “Hé Siri, lampen aan” alvast de lampen thuis aanzetten. Maar je kunt Siri ook een berichtje naar je geliefde of huisgenoot laten sturen dat je onderweg bent. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Group FaceTime

De leukste manier om met iemand te bellen is natuurlijk via FaceTime. Dat kon al een-op-een maar nu ook in groepen! Met iOS 12 kun je met maximaal 32 mensen tegelijk videobellen. Het werkt heel simpel. Nodig een aantal mensen uit voor Group FaceTime en praat erop los. Degene die aan het woord is, wordt automatisch groot op het scherm vertoond. Wil je iemand anders wat beter bekijken? Dubbelklik dan op die persoon.

ios 12 facetime
ios 12 telefoonverslaving

Weg met telefoonverslaving

Hoe vaak kijk je op je telefoon om berichtjes en apps te checken? Of bezoek je bepaalde websites? Waarschijnlijk veel vaker dan je denkt. iOS 12 maakt je bewust van je telefoongedrag en helpt je om deze aan te passen.

Heb jij de neiging om ’s nachts je telefoon te checken? Schakel dan de 'Niet storen' modus in. Deze verbergt je notificaties totdat het weer ochtend is. Dit kun je ook instellen op andere tijdstippen of als je een bepaalde locatie verlaat. Handig als je in de bioscoop zit of een uurtje niet gestoord wilt worden.

Bestel de Phone Xr

Apple Music met AirPods

Eerste jaar gratis Apple TV+

Bij aankoop van een iPhone bij Vodafone ontvang je nu het 1e jaar gratis Apple TV+. De Apple TV-app staat standaard geinstalleerd op je telefoon en geeft je toegang tot de leukste films en series. Geniet van volop entertainment op je nieuwe telefoon, waar je ook bent.

Op zoek naar een ander toestel?

Bekijk ons assortiment, er zit vast iets voor je tussen.

Vodafone telefoons

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige Giganet. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service