Overslaan en ga naar inhoud

Galaxy S22 Ultra met S Pen

Helemaal terug van weggeweest!

Fans van de Galaxy S21 Ultra en de oude Galaxy Note-serie weten hoe ongelofelijk veelzijdig de Samsung S Pen kan zijn. Dit jaar krijg je bij aanschaf van de Samsung Galaxy S22 Ultra opnieuw een S Pen bij. Nog niet eerder met zo'n stylus gewerkt? Dit is wat je er onder meer mee kunt doen:

Nieuw: de S Pen ín de telefoon

De S Pen raak je niet zomaar meer kwijt, want voor het eerst kun je nu de S Pen in een Galaxy S-telefoon schuiven. De Galaxy S22 Ultra heeft onderin plaats om de stylus in te bewaren . 

Snel een memo schrijven op de Galaxy S22 Ultra

Even snel een boodschappenlijstje noteren of een inspirerende quote opschrijven? Dat gaat in een handomdraai en zelfs zonder dat je Galaxy S22 Ultra ontgrendeld hoeft te worden. Staat het scherm uit: druk dan de knop op de S Pen in en je schrijft direct een notitie op je S22 Ultra. Staat het beeldscherm aan, klik dan op de S Pen en tik 2x op het scherm om direct zo'n berichtje te schrijven.

Handige apps met de S Pen

Via Air Command roep je met de S Pen eenvoudig een menu op waar je apps en speciale S Pen opties plaatst. Met de S Pen bij het scherm en een enkele klik op de S Pen verschijnt dit menu. Plaats hier bijvoorbeeld een tekenprogramma, een notitieblok of je agenda. Ook is dit dé plaats om S Pen opties te selecteren, zoals:

Maak een notitie: schrijf een notitie en sla deze op.
Smart select: selecteer een deel van je beeldscherm in elke vorm denkbaar en maak hier een screenshot van.
Scherm schrijven: maak een screenshot, plaats hier aantekeningen op en verstuur die direct naar iemand anders.
Live berichten: Maak aantekeningen op een achtergrond naar keuze en neem je penbewegingen op om deze in een video op te slaan. Voeg hier nog wat effecten aan toe en de ontvanger ziet jouw persoonlijke tekst voor hem of haar geschreven worden!
Vertaalfunctie: selecteer een stuk tekst en laat deze automatisch vertalen
Vergroten: tover een vergrootglas tevoorschijn en check iedere app of foto tot in het allerkleinste detail.
Schrijf op je kalender: ook fan van persoonlijke notities op je agenda? Voeg dan met deze optie iedere denkbare tekening toe. Een hartje voor valentijnsdag, een kerstmuts voor 25 december, een kruis door dagen die al bezet zijn of die cirkel om te benadrukken dat je die dag helemaal voor jezelf hebt, heerlijk!

Creatievelingen tekenen erop los

Schetsen, doodlen of tekenen; de S Pen is ongelofelijk nauwkeurig en meet exact waar je schrijft en hoe hard je op het scherm drukt. Maak onderweg de mooiste ontwerpen en illustraties. De Galaxy S22 Ultra heeft een groot beeldscherm van 6,8 inch en heeft hiermee voldoende ruimte om erop los te schrijven en te tekenen. 

Veelgestelde vragen over de S Pen

Nee, alleen de Samsung Galaxy S22 Ultra en de Galaxy S21 Ultra kunnen gebruik maken van de speciale S Pen functies. 

Nee, de S Pen heeft geen interne batterij en je hoeft deze dus niet op te laden.