Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Zes maal goed beschermd tegen cyberaanvallen - met Trend Micro

Hoe kunt u uw bedrijf vlot en effectief beschermen tegen cyberaanvallen? Worry-Free Services van Trend Micro helpt u zaken als phishing of malware, effectief en efficiënt te pareren. Bovendien krijgt u tools om een eventuele aanval te onderzoeken en de schade te herstellen. In deze white paper vertellen wij hoe dat werkt en wat de zes voordelen zijn van de Worry-Free Services.

Worry-Free Services van Trend Micro helpt u cyberaanvallen, zoals phishing en malware, effectief en efficiënt te pareren. Lees meer over bescherming tegen cybercrime.

Dat Vodafone Business Trend Micro koos als partner voor cyber security en bescherming tegen cyberaanvallen is niet toevallig. Trend Micro is wereldwijd leider in cybersecurity-oplossingen voor consumenten en organisaties. Met meer dan 6.500 medewerkers in 50 landen worden meer dan een half miljoen grote en kleine organisaties beveiligd tegen cyberaanvallen.

Met Worry-Free Services van Trend Micro ben u zeker van goede bescherming van Windows-, Mac-en Chromebook-apparaten, webtoegang via Vodafone, Ziggo en andere aanbieders, en uw mail-& cloud app-platforms (zoals Office 365) tegen cyberbedreigingen.

U heeft de keuze uit drie Trend MicroTM Worry-Free-producten die u op verschillende niveaus ondersteunen op het gebied van cyberbeveiliging. Vodafone Business ontzorgt u verder door eenvoudige aanschaf en beheer van licenties, klantenservice en ondersteuning in de configuratie en uitrol.

Zes maal goed beschermd

1. Volledige bescherming voor uw bedrijf tegen cyberaanvallen

Worry-Free Services beschermt Windows-, Mac-en Chromebook-apparaten, webtoegang via Vodafone, Ziggo en andere aanbieders, en uw mail-& cloud app-platforms (zoals Office 365) tegen cyberbedreigingen.

Security met Trend Micro - man druk aan het werk achter bureau

2. Eenvoudig te implementeren en onderhouden

Het product wordt geleverd via één cloud-platform, één centrale portal en één eindgebruikersapp. Vodafone ondersteunt u in advies, uitrol en beheer.

3. Meest geavanceerde bescherming tegen nieuwste dreigingen

Worry-Free Services zijn ontworpen om aan alle cyberbeveiligingsbehoeften van uw organisatie te voldoen met technieken om alle gaten in de beveiliging te dichten.

4. Verbeterde productiviteit van uw werknemers

Het product biedt URL-filtering die er voor zorgt dat gebruikers tijdens werkuren uitsluitend veilige, functionele sites bezoeken. Met applicatiebeheer kunt u ongewenste apps op apparaten blokkeren.

5. Bescherming van uw gevoelige data in de cloud.

Worry-Free Advanced versterkt de beveiliging van mail-en clouddata in hoge mate. Mails wordengeschoond van gecompromitteerde links en geïnfecteerde bestanden en cloud data wordt continue gescand.

6. Eenvoudig dreigingen detecteren en erop reageren

Worry-Free Advanced versterkt de beveiliging van mail-en clouddata in hoge mate. Mails worden geschoond van gecompromitteerde links en geïnfecteerde bestanden en cloud data wordt continue gescand.

Dit zijn de drie producten in het pakket

  • Worry-Free Services (Endpoint-protectie)
  • Worry-Free Services Advanced (additioneel: Email & Cloud App-protectie)
  • Worry-Free XDR (als Advanced + Detectie & Respons).

De beveiligingsproducten sluiten nauw aan op uw zakelijke internetaansluiting van Vodafone of Ziggo, op uw Microsoft 365-cloudomgeving en op uw mobiele toestelbeheer. Worry-Free Services is eenvoudig te bestellen, uit te rollen en te beheren.

Bent u benieuwd naar manieren om de zo belangrijke cloud backup te organiseren, denk dan eens aan Vodafone Cloud Back-up.

Zes maal goed beschermd tegen cyberaanvallen - met Trend Micro

Alles over veilig werken

 Ontdek de risico's in een organisatie
 Inzicht in de werkwijze van cybercriminelen
 5 Stappen naar betere beveiliging

BusinessScan

Advies over uw digitale oplossingen

Beter en veiliger samenwerken met uw medewerkers? Slimmer bereikbaar zijn? Doe de Business Scan en krijg binnen 5 minuten gratis en vrijblijvend ICT-advies voor uw bedrijf.