Overslaan en ga naar inhoud
Bezoek ons Experience Centre

Ontdek de kansen van digitalisering in ons Experience Centre

In hartje Utrecht kunnen ondernemers terecht in het Experience Centre van Vodafone Business. Via een inspirerende en interactieve sessie ontdekt u de mogelijkheden en kansen van digitalisering voor uw bedrijf.

WIlt u meteen een afspraak maken in ons Experience Centre? Gebruik dan het onderstaande formulier. De eerstvolgende sessie vindt plaats op 20 maart 2024. 

Leer van andere ondernemers

In het Experience Centre gaat u samen met andere ondernemers aan de slag in een co-creatie sessie. Door Future Mapping kijken we hoe uw bedrijf er over vijf jaar uit kan zien. We kijken hoe we door middel van technologie meer uit uw organisatie kunnen halen. Daarbij leren de bedrijven ook van elkaar. 

Dit is wat u kunt verwachten: 
 Inspiratie van experts
 Inzicht in uw digitale kansen
 Visie op technologie voor uw organisatie

Experience Centre MKB | Vodafone Business

Wat kunt u verwachten?

Tijdens uw sessie leggen we het vergrootglas op werkplek van de toekomst. De wereld en de technologie verandert in een razend tempo. De werknemer van de toekomst werkt flexibel en hybride. Wat betekent dat voor uw bedrijf? Welke rol speelt de cloud? Hoe kunnen medewerkers veilig werken in de werkplek van de toekomst? Welke technologische innovaties kunnen u hier mee helpen? Tijdens de sessie proberen we hier antwoord op te vinden en u te inspireren. 

Plan nu een sessie

Wilt u een afspraak maken in ons Experience Centre? Vul dan het onderstaande formulier in. Onze accountmanagers nemen dan per e-mail contact met u op. De eerstvolgende sessie vindt plaats op 20 maart 2024. 

Schrijf u in

Vul het aanmeldformulier in, dan neemt uw accountmanager contact met u op.

* Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke en bedrijfsgegevens voor communicatie- en promotiedoeleinden, inclusief het ontvangen van gericht nieuws en aanbiedingen van Vodafone Business.

Alvast een voorproefje krijgen van het Experience Centre?

Deze bedrijven gingen u voor

  • Imbema

    "De sessie in het Experience Centre heeft ons een goede introductie gegeven van het VodafoneZiggo portfolio en de mensen die er werken."

  • Athlon

    "Goede co-creatie sessie waarbij de brainstorm creativiteit en interactie stimuleert. Zeer waardevolle sessie!"

  • Hago Next

    "Bedankt voor de super gave middag vandaag. Ik ben echt enthousiast en wij hebben zin om samen aan de slag te gaan."

Veelgestelde vragen

Tijdens deze sessies kunnen we 12 mensen ontvangen. Hierbij willen we minimaal drie verschillende ondernemingen tegelijk ontvangen. 

De sessie geeft u inzicht in kansen en een duidelijker visie op de toekomst van uw organisatie. Onze experts nemen u mee in de mogelijkheden van technologie, nu en in de toekomst. We gaan samen op zoek naar hoe dit te koppelen aan uw organisatie en uw lange termijn (digitale) strategie. De combinatie van onze expertises zorgt voor inspiratie, die meestal ook na de sessie nog doorgaat. Natuurlijk delen wij de concrete output van de workshop met u, zodat u de inzichten, met mogelijk nieuwe business modellen en te nemen stappen zwart op wit hebt.

U gaat aan de slag met de situatie in uw eigen bedrijf. U wordt uitgedaagd na te denken over welke innovaties voor uw bedrijf belangrijk zijn. U loopt de deur uit met de opdracht om de relevante trends van de toekomst die van jouw bedrijf van toepassing zijn uit te werken in een concreet plan. 

Deelname aan onze sessie in het Experience Centre is gratis.

Het Experience Centre is gevestigd in het hoofdkantoor van VodafoneZiggo op Hoog Catherijne in Utrecht. Deze locatie ligt op loopafstand van Utrecht Centraal.