Overslaan en ga naar inhoud

Processor iPhone SE 2022: snel én krachtig

De iPhone SE 2022 mag dan wel een betaalbare variant van de iPhone 13 zijn, qua processor doet hij niet veel onder. De smartphone beschikt namelijk - net als de iPhone 13 - over de nieuwste A15 Bionic-chip. Dit is de vervanger van de A13-chip je in de iPhone SE 2020 vindt. Deze verbeterde chip zorgt ervoor dat alles nóg soepeler aanvoelt en je nooit meer last hebt van vervelende haperingen!

Prachtig beeld door snellere graphics

De processor in de iPhone SE 2022 is flink verbeterd ten opzichte van de voorganger. Alles voelt door de nieuwe A15-chip supersoepel aan: of je nu video’s streamt, rondstruint op social media, games speelt of foto’s maakt. De graphics zijn tot wel 33% sneller in vergelijking met het vorige SE-model.

Geweldige batterijduur

Samen met de verbeterde batterij optimaliseert de nieuwe chip de batterijduur van de iPhone SE 2022. Dit komt doordat de chip superefficiënt is. Zo kun jij tot wel twee dagen vooruit zonder dat je jouw smartphone op hoeft te laden! Speel tot wel 2 uur langer video’s af in vergelijking met de iPhone SE 2020.

Nóg geavanceerdere fotofuncties

De nieuwe A15-chip is ook dé motor achter nieuwe camerafuncties, zoals Deep Fusion en fotografische stijlen.

Deep Fusion zorgt ervoor dat je foto altijd de optimale belichting heeft, door meerdere foto’s met een andere belichting te combineren tot één foto. Met verschillende fotografische stijlen maak je jouw plaatje warmer, koeler, levendiger of juist met een rijker contrast, zonder dat de kleuren er onnatuurlijk uit komen te zien. Zo maak jij échte professionele foto’s!