Overslaan en ga naar inhoud

Maandag 31 maart 2022 • 3 minuten

De iPhone SE 2022: 5G-ready!

Razendsnel internetten: dat kan met de iPhone SE 2022! De nieuwste generatie SE is namelijk 5G-ready. Surf en download op het internet in een mum van tijd op ons krachtige netwerk. Wat betekent dit voor jou?

Ultrakorte reactietijden

Gamen, video’s kijken en apps gebruiken: het gaat allemaal enorm vloeiend op deze nieuwste iPhone. Dankzij 5G en de bijbehorende hoge datasnelheid geniet je online van ultrakorte reactietijden en heb je nauwelijks vertraging.

De reactietijd wordt door 5G met zo’n 30% verbeterd. Op 4G ligt de reactietijd rond de 30 milliseconden, waar de 5G een tijd van onder de 20 milliseconden aantikt.

Razendsnel downloaden

Het downloaden van muziek en films ging nog nóóit zo snel op een iPhone SE. Dankzij 5G op de nieuwe smartphone kan de downloadsnelheid oplopen tot 1Gbps. Een flinke verbetering ten opzichte van 4G, waar deze maximale snelheid nog op 350 Mbps ligt. Ook lange buffertijden tijdens het streamen zijn hierdoor verleden tijd! 

Stabiel & efficiënt

Surfen op het internet kan soms een flinke uitdaging zijn in drukke ruimtes, zoals op het treinstation of tijdens een festival. Maar ook tijdens nieuwjaar is het netwerk vaak overbelast, omdat iedereen zijn familie en vrienden dan tegelijkertijd gelukwensen stuurt.

Doordat het 5G-netwerk van Vodafone veel stabieler is, meer capaciteit heeft én efficiënt in gebruik is, wordt de ervaring in zulke situaties flink verbeterd. Zo blijf jij altijd met iedereen in contact.

Verbeterde chip

Niet alleen 5G zorgt ervoor dat je met jouw iPhone SE 2022 razendsnel kunt internetten en downloaden. In de smartphone zit namelijk de nieuwste A15 bionic-chip van Apple, die ook terug te vinden is in de vlaggenschip van Apple, de iPhone 13. Alles zal een stuk soepeler aanvoelen: of je nu games speelt, video’s kijkt of foto’s schiet.

5G bij Vodafone

Sluit jij een abonnement af bij Vodafone met de iPhone SE 2022? Dan zit 5G standaard in je abonnement. Het netwerk in vrijwel heel Nederland beschikbaar.

Opslagruimte

Bij de iPhone 13 heb je keuze uit een interne opslagruimte van 128, 256 of 512 GB. Hierdoor heb je altijd genoeg geheugen voor al je favoriete apps, foto’s, video’s, games en films. Mocht je dit niet genoeg vinden: de iPhone 13 Pro en Pro Max kun je zelfs kopen met 1 TB (1024 GB) aan intern geheugen.