Overslaan en ga naar inhoud

iPhone SE 2022 reviews

Bekijk hier wat anderen van het nieuwste SE-model vinden!

De iPhone SE 2022 is het nieuwste midrange model van Apple. Voor iedereen die de luxe van een iPhone wil ervaren, maar hier niet de hoofdprijs voor wil betalen. Lees hier diverse reviews over de smartphone!

“Alles werkt supersnel, van het opstarten van apps tot het wisselen tussen schermen.”

Review iCulture.nl

Bijna alle verbeteringen op de iPhone SE 2022 zijn te herleiden naar de A15 Bionic chip die in de smartphone te vinden is. Dit is de nieuwste chip van Apple, die ook in de duurdere iPhone 13 zit. De processor is super krachtig en zeer geschikt voor onder andere gamen, foto’s schieten en films bekijken.

Wil je meer weten over de processor van de iPhone SE? Check hier hoe snel die echt is!

“Touch ID werkt (in tegenstelling tot Face ID) wel altijd goed in fel zonlicht en met mondmaskertjes.”

Review iPhoned.nl

De nieuwste iPhone SE is in een oud jasje gestoken, mét de vertrouwde thuisknop. Dat is weer even schakelen als je Face ID gewend bent, maar voor veel mensen zal het uiteindelijk weer snel fijn aanvoelen. Een nadeel van Touch ID is echter dat het een groot deel van het scherm opslokt, waardoor deze ‘slechts’ 4,7 inch groot is. Geen probleem als je jouw iPhone voornamelijk gebruikt om berichtjes te sturen, te bellen of af en toe een fotootje te schieten.

“Je krijgt weliswaar nog de oude camera met één lens, maar door de betere chip neemt de SE camerafuncties over van de iPhone 13.”

Review iCreatemagazine.nl

Op de iPhone SE 2022 zitten twee camera’s: een enkele 12-megapixel groothoekcamera aan de achterkant en een 7-megapixel selfie-camera aan de voorkant van het toestel. De iPhone beschikt over nieuwe camerafuncties, zoals Slimme HDR 4, Deep Fusion en Fotografische stijlen. Hierdoor worden je foto’s nóg mooier en kun je ze helemaal aanpassen naar jouw smaak en stijl.

Ben je benieuwd naar alle camerafuncties? Bekijk hier alle camera features!

“De iPhone SE laat zien dat er nog veel te bereiken valt met oudere componenten. Al met al een zeer waardig alternatief voor de duurdere smartphones van Apple.”

Review Tweakers.net

Ben je op zoek naar een nieuwe iPhone? Dan heb je keuze uit verschillende modellen. Zo kun je gaan voor het vlaggenschip model van Apple, de iPhone 13. Deze smartphone beschikt over de nieuwste en meest high tech specs. 

Vind jij al deze snufjes iets te overdreven en wil je liever een betaalbaardere variant? Dan is de iPhone SE 2022 een goed alternatief. De smartphone lijkt op het eerste oog misschien veel op zijn voorganger, maar niet is minder waar. Voornamelijk door de nieuwe krachtige chip zijn er veel verbeteringen in de iPhone te vinden.

Twijfel je tussen de iPhone SE en de iPhone 13? Bekijk dan hier de vergelijking tussen de twee toestellen!