Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

IRIS One: Uw Vodafone Business Partner

IRIS One helpt u graag verder

Bij IRIS one zijn we gespecialiseerd in het adviseren, implementeren en beheren van ICT Services in de meest brede zin van het woord. Wij zorgen ervoor dat je overal kan werken door mensen en apparaten met elkaar te verbinden via de cloud.

Een flexibel en toekomstvast fundament

Wat onze ICT services doen, is bepalend voor hoe stevig je als organisatie in je schoenen staat. Hoe snel je om kan gaan met veranderingen én hoe slagvaardig je mensen zijn. 

Daarom leggen we op technisch vlak het fundament voor jouw succes in de toekomst. Daarnaast helpen we jouw medewerkers hun doelen te realiseren waarvan ze eerder alleen maar van hadden durven dromen.

Strategic Partner van Vodafone

Als Strategic Partner van Vodafone kunnen we meest complexe vraagstukken aan. We bieden alle producten en diensten aan, en zijn gewend aan bedrijfskritische projecten. We beschikken over een eigen, hoog gekwalificeerde Service Desk en een professioneel nazorgtraject.

Vodafone Business Partner IRIS One

Expertisegebieden

Vodafone Business Partner IRIS One

One Mobile

One Mobile is de mobiele telefonie oplossing van Vodafone voor ondernemers in het MKB. Deze flexibele dienst, biedt voor iedere medewerker een passend abonnement op basis van zijn/haar behoeften.

Vodafone Business Partner IRIS One

Flex Mobile

Vodafone Flex Mobile is de mobiele telefonie
oplossing voor het MKB. Schaalbaar, één einddatum en één groot groepstegoed.

Vodafone Business Partner IRIS One

One Net

Vodafone One Net Enterprise combineert vaste telefonie, mobiele telefonie en data in één geavanceerde clouddienst. One Net kan naadloos meegroeien of krimpen met je
organisatie waarbij je per medewerker kunt kiezen voor een passend profiel.

Vodafone Business Partner IRIS One

Flex

Vodafone Flex is gebaseerd op SD-WAN technologie en kan op ieder netwerk worden aangesloten. Dus ook op de verbinding van een
andere provider. De belofte? Binnen 24 uur ben je online.

Vodafone Business Partner IRIS One

Managed IP VPN

Eén beheerd virtueel bedrijfsnetwerk voor alle locaties en devices, geschikt voor spraak- en datacommunicatie. Op het Managed IP VPN netwerk kun je, naast nevenlocaties, ook thuiswerkers en de mobiele vloot aansluiten. Alle medewerkers werken binnen één (niet geografisch gebonden) intern netwerk.

Begin vandaag nog met het maximale uit jezelf halen

We werken samen met de allerbeste partners die ons de gelegenheid geven zelf aanpassingen te kunnen doen in hun systemen.

Hierdoor zijn alle IRIS one relaties verzekerd van adequate hulp in geval van storingen en kunnen we op alle vlakken onze pro-activiteit uitstekend borgen.

We werken op wekelijkse basis samen met onze ‘collega’s’ van onze partners aan trajecten en producten én delen we de onderlinge kennis waarbij we in alle gevallen onze klanten als uitgangspunt nemen.

De samenwerking tussen onze organisatie en onze partners, zorgt ervoor dat onze klanten de aandacht van de lokale speler kunnen combineren met de kwaliteit en de kunde van de corporate. 

Alles gericht op een uitstekende dienstverlening zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen, iedere dag!

Neem contact met mij op

4com

IRIS one

Graafsebaan 111
5248 NL Rosmalen

iris@iris-one.nl

  • Telefoon: 073-5232288
  • Website: www.iris-one.nl