Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Green Innovation Hub Contest 2023 zoekt groene, digitale impact

In Flevoland en Almere worden de komende jaren 130.000 nieuwe woningen gebouwd. De grootste bouwopgave van Nederland! Heeft u een innovatief product of dienst waarmee u kunt bijdragen aan duurzame en inclusieve leefomgeving en impact kunt maken op deze regio én de rest van Nederland? Doe dan mee met de Green Innovation Hub Contest 2023 en win de Golden Award!

Bedrijven met groene digitaal-gedreven producten voor een duurzame en inclusieve leefomgeving kunnen meedoen met de Green Innovation Hub Contest 2023. Interessant: bedrijven vergroenen ook omdat dit marktkansen oplevert.

Mkb-bedrijven brengen verduurzaming in 2023 in hoogste versnelling

VodafoneZiggo is één van de initiatiefnemers en partners van de Green Innovation Hub contest 2023. Deze verkiezing is op zoek naar start-ups en scale-ups die met hun digitaal-gedreven innovatieve product of dienst impact maken op een duurzame en inclusieve leefomgeving met de volgende thema’s: voedsel, energie, bouw, mobiliteit en inclusie.

130.000 Nieuwe woningen

De Green Innovation Hub contest 2023 is verbonden met het grootste bouwproject van Nederland, goed voor 130.000 nieuwe woningen. Het gaat hier om het iconisch project Pampus (met zicht op Amsterdam, ten zuid-westen van Almere), waar een complete woonwijk van 35.000 woningen zal verrijzen.

Lees ook: 'Ondernemerstips: verduurzamen én besparen'

Mkb-bedrijven brengen verduurzaming in 2023 in hoogste versnelling

Interessante prijzen

Voor de tien meest belovende volwassen start-ups en scale-ups zijn er interessante prijzen. En iedereen is een winnaar en voor iedereen is er een prijs, maar er is maar één Golden Award: een inspirerende reis naar Barcelona naar het Smart City World Congress en onder meer ook begeleiding met businesscase, businessmodel, bouw/engineering naar de markt.  Meer weten? Alle informatie is te vinden op de website van de Green Innovation Hub.

De feiten op een rij
  • Doe mee aan de Green Innovation Hub Contest 2023. Maak impact met uw product of dienst!
  • Meld u uiterlijk woensdag 21 juni vóór 23.59 uur aan via de QR-code of ga naar www.thegreeninnovationhub.nl en druk op de 'contest' button. 
  • Op donderdag 22 juni maakt de jury bekend welke start-ups en scale-ups mogen pitchen. 
  • Mag u pitchen, dan nemen wij contact met u op zodat u uw pitch goed kunt voorbereiden. 
  • Woensdag 5 juli is de Green Innovation Hub Contest Day waarop u mag pitchen! 
  • Kijk voor het programma op de website van de Green Innovation Hub.
Green Innovation Hub Contest 2023 zoekt groene, digitaal-gedreven impact

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Lees ons volledige Privacy Statement