Overslaan en ga naar inhoud

Webinar: ontdek alle voordelen van Microsoft Teams

Verbonden blijven en effectief samenwerken in uw organisatie, dat doet u met Microsoft Teams, als onderdeel van Vodafone Kantoor Online. Daar hebben we een inspirerende webinar over gemaakt. Maak kennis met de voordelen van realtime samenwerken en online vergaderen met uw medewerkers en met externen. En: goed beveiligd.

Buiten online vergaderen heeft Teams alles in zich om daadwerkelijk sámen iets te bereiken, door documenten te delen en door er samen in te werken.

Je zou het een welkome bijvangst van de Covid-19 pandemie kunnen noemen: we hebben geleerd online samen te werken met collega’s, leveranciers en klanten. Daarbij is Microsoft Teams in korte tijd zo populair geworden dat de oplossing ook na de crisis een blijvertje zal zijn.

Voordelen van Microsoft Teams

Nina Moers, Product Manager Vodafone Business en Remco de Kramer, Product Market Manager Microsoft vertellen u in deze webinar over voordelen die u wellicht nog niet kende van Microsoft Teams. Want buiten online vergaderen heeft Teams alles in zich om daadwerkelijk sámen iets te bereiken, door documenten te delen en door er samen in te werken, met alle voordelen van Office 365. 

Remco de Kramer: “Het gaat hier om realtime samenwerken. Met mensen van binnen je organisatie en van buiten. Dat is vooral relevant als je met je bedrijf met leveranciers of met andere bedrijven werkt voor gemeenschappelijke opdrachtgevers. Daarbij is de security natuurlijk van het grootste belang. Binnen Teams houd je je gegevens veilig met beveiliging en compliance van het hoogste niveau.” 

Samenwerken in Teams

Minder bekende functionaliteit

Ook al werkt u al langer met Microsoft Teams, dan biedt het webinar mogelijk toch eye-openers rond minder bekende functionaliteit. Zo kunnen teams voor hun projecten hun eigen channels aanmaken om informatie en documenten te delen. Teams maakt ook communiceren eenvoudig, in een groepschat. Deze functie heeft nog een bijkomend voordeel bij het inwerken van nieuwe collega’s. Door een blik op de gesprekshistorie van de chatfunctie kan ieder nieuw teamlid zich snel inlezen in de ontwikkelingen in de periode die voorafging.

Webinar: ontdek alle voordelen van Microsoft Teams

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Lees ons volledige Privacy Statement