Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

4COM: Uw Vodafone Business Partner

4COM helpt u graag verder

Overal vertrouwd verbonden

4COM is totaalleverancier op het gebied van zakelijke telefonie & internet voor het MKB in de regio Zuid-Holland. Wat 4COM onderscheid: persoonlijke contact en maatwerkoplossingen, die verder gaan dan het leveren van apparatuur en installatie. Als officiële businesspartner van Vodafone onderscheidt 4COM zich door transparante communicatie, korte lijntjes en flexibele diensten. Van de digitale werkplek tot overal verbonden blijven, 4COM zorgt ervoor dat uw organisatie slimmer, makkelijker én veiliger kan werken. 

  • Specialist in de Drechtsteden, gevestigd in Dordrecht
  • Alle communicatiediensten onder één dak
  • 24/7 support en persoonlijk contact
  • Flexibele diensten en maatwerk oplossingen voor uw bedrijf
Vodafone Business Partner 4COM

Diensten

Zakelijke telefonie als een dienst

4COM biedt zakelijke telefonie aan als een dienst. Hierdoor kunnen bedrijven flexibel op- en afschalen. Veel klanten hebben al gekozen via bellen via het internet (VolP). De voordelen zijn legio. U belt via een hoge kwaliteit IP-verbinding zonder te investeren in een kostbare telefooncentrale. Dankzij de flexibiliteit en transparantie bent u ervan verzekerd dat uw organisatie altijd klaar is voor de toekomst.

Vodafone Business Partner 4COM
Vodafone Business Partner 4COM

Mobiele telefonie

Met onze geïntegreerde oplossingen zijn uw medewerkers altijd & overal professioneel verbonden. Flexibel data delen of voordelig bellen en internetten? We analyseren het dateverbruik binnen uw organisatie en komen we samen tot de meest geschikte oplossing. Voor al onze oplossingen bieden we ondersteuning in opstart en gebruik. Uiteraard heeft u ook zelf online inzage in uw verbruikskosten. Veranderen de zaken? Dan verandert het abonnement kosteloos met u mee zodat u altijd klaar bent voor de toekomst. Bij 4COM regelt u snel en makkelijk uw telecom.

Zakelijk onbeperkt internet

Veel applicaties hebben toegang nodig naar het internet. Snelheid, betrouwbaarheid, veiligheid en beheersbaarheid zijn sleutelwoorden voor een goede zakelijke internetverbinding. 4COM staat in samenwerking met het netwerk van Vodafone Ziggo en andere providers garant voor maximale kwaliteit en betrouwbaarheid. En als om wat voor reden dan ook de internetverbinding wegvalt heeft u altijd nog een betrouwbare, supersnelle Wireless 5G back-up. Zo blijft uw bedrijf online en vallen cruciale processen nooit stil. 

Vodafone Business Partner 4COM

Laten we kennis maken

Telefonie & internet van 4COM kan ook voor uw bedrijf dé oplossing zijn als het gaat om overal bereikbaar zijn. Plan een bezoek in en kom langs bij ons prachtige kantoor aan de rivier in Dordrecht, waar de Oude Maas en de Dordtse Kil samenkomen. 

4com

4COM

Jacobus Lipsweg 112
3316 BP Dordrecht

Strategic partner logo