Razendsnel gedigitaliseerd met Vodafone Business

Als een accountants- en belastingkantoor zich afsplitst van het moederbedrijf, dan is snel schakelen nodig. Alles rond IT, hard- en software, telefonie en internet moet opnieuw geregeld worden. En ook nog snel en goed! Beuk Accountants en Belastingadviseurs ging de uitdagingen met Vodafone Business aan. 

Als uw bedrijf na een transformatie razendsnel gedigitaliseerd moet worden, klop dan aan bij Vodafone Business.

Partners Ed de Beule en Paul van der Kolk van Beuk Accountants en Belastingadviseurs vertellen in een interview met CMWeb dat ze zeer tevreden zijn over wijze waarop Vodafone Business hun behoefte heeft opgepakt. Het eindoordeel van de ondernemers over de soepel verlopen samenwerking-onder-hoogspanning: “Vodafone ziet ons als kleine speler niet over het hoofd.”

Wat was de situatie?

Twee jaar geleden splitste het accountants- en belastingkantoor zich in 2019 af van het moederbedrijf. “We hebben ons uitgekocht en zijn verzelfstandigd”, legt De Beule uit. “Op dat moment moet je alles opnieuw regelen. Je moet zorgen dat je IT, je hard- en software en je telefonie en internet worden omgezet. Op zo’n moment kun je de markt verkennen en daarbij kwam Vodafone Business als beste optie uit de bus.” Ook achteraf staat dat oordeel nog als een huis. 

Wat is er allemaal geregeld?

Van der Kolk vertelt dat het bedrijf met hulp van Vodafone Business het papieren tijdperk definitief achter zich heeft gelaten: “Bijna niets gaat meer op papier de deur uit, aangiftes worden digitaal ingevuld. Daarmee neemt ook onze datavolume enorm toe.” “Daarnaast werken wij met veel applicaties in de cloud. Een goede, veilige en stabiele internetverbinding is hiervoor cruciaal. Want zonder internet is het werken bijna onmogelijk.” 

Verder vinden vergaderingen niet langer op kantoor plaats, maar gebeurt dit via MS Teams en telefonisch. Via Vodafone Business is het mogelijk om met een aantal mensen tegelijkertijd met elkaar te bellen. De medewerkers van Beuk Accountants en Belastingadviseurs gebruiken allemaal een mobiele telefoon die gebruikmaakt van het netwerk van Vodafone. Daarbij zijn de abonnementen van grote en kleine datagebruikers binnen het bedrijf met elkaar verbonden. 

Lees hier het hele verhaal op CMWeb.

Meer weten?

Vodafone Business helpt ondernemers op het gebied van: veilig digitaal werken, intelligente data-infrastructuur en netwerk en een digitale werkplek om altijd en overal bereikbaar te zijn. Hiervoor biedt het een scala van diensten aan, waaronder: One Net Express, Microsoft 365, Red Pro, Zakelijk internet, Vodafone Mobiele Beveiliging (Wandera), Trend Micro en Wireless Backup. Om snel uw weg te vinden in deze producten en diensten, hebben wij voor uw een handige routekaart ontwikkeld.