Overslaan en ga naar inhoud

iPhone 15 kleuren

Welke kleur kies jij?

De introductie van een nieuwe iPhone betekent traditiegetrouw natuurlijk ook weer een aantal nieuwe kleuren en voor de iPhone 15 telefoons is dat natuurlijk niet anders! Uiteraard zijn zowel de iPhone 15 en iPhone 15 Plus als de iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max weer beschikbaar in de bekende kleuren zwart en wit, maar daarnaast kan je ook kiezen voor een aantal andere kleuren. Voor welke kleur ga jij?

De bekende kleuren

Ieder jaar worden er weer een aantal nieuwe kleuren toegevoegd aan het kleurenpalet van Apple. Maar natuurlijk kan je ook voor de vertrouwde kleuren kiezen. Voor de iPhone 15 en iPhone 15 Plus geldt dat de zwarte kleur uiteraard weer beschikbaar is. De kleuren wit en rood, die bij de vorige modellen nog beschikbaar waren, vinden we bij de iPhone 15 niet meer terug. Voor de iPhone 15 Pro en de iPhone 15 Pro Max zijn de bekende kleuren zwart en wit. Een grote wijziging is dat voor het eerst in jaren geen gouden iPhone is.

Nieuwe kleuren iPhone 15 en iPhone 15 Plus

Naast de bekende kleuren worden de iPhone 15 en iPhone 15 Plus dit jaar ook weer in een aantal nieuwe of aangepaste kleuren geleverd. De nieuwe kleuren waar je uit kan kiezen zijn roze, groen, geel en blauw. Inclusief de bekende kleur zwart komt daarmee het totaal aantal kleuren waar je uit kan kiezen voor de standaardmodellen van de iPhone 15 serie op 5!

iPhone 15 kleuren
  iPhone 15 iPhone 15 Plus
  Zwart Zwart
Nieuw! Groen Groen
Nieuw! Roze Roze
Nieuw! Geel Groen
Nieuw! Blauw Blauw

Nieuwe kleuren iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max

De iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max zijn uiteraard ook in een nieuw jasje gestoken. Voor dit model geldt dat er twee nieuwe kleuren worden geïntroduceerd: naturel en blauw. Met de toevoeging van de twee nieuwe kleuren aan de twee bestaande kleuren kan je bij de iPhone 15 Pro modellen dus kiezen uit 4 verschillende kleuren.

iPhone 15 Pro kleuren
  iPhone 15 Pro iPhone 15 Pro Max
  Zwart Zwart
  Wit Wit
Nieuw! Naturel Naturel
Nieuw! Blauw Blauw