Overslaan en ga naar inhoud
iPhone 15 Pro bij Vodafone
Ruil meteen je oude toestel in en krijg geld terug*

* Vanaf een waarde van € 5,-.

iPhone 15 review

Wat zeggen de experts?

De iPhone 15 is pas net aangekondigd, maar de eerste reviews liggen al klaar! Ben jij benieuwd wat de plus- en minpunten van de iPhone 15 volgens de experts? Lees dan snel verder voor drie expert-reviews!

“Elke 2 jaar een nieuwe iPhone hoeft niet meer.”
Review NU.nl

De iPhone 15 telefoons brengen natuurlijk weer enkele grote updates met zich mee, maar toch kunnen we stellen dat de producten van Apple inmiddels dusdanig doorontwikkeld zijn dat de verschillen tussen de modellen niet onoverbrugbaar zijn. De kwaliteit die Apple levert is uitstekend en bovendien blijven de nieuwste software updates ook vele jaren beschikbaar. De iPhone 15 telefoons zijn dan ook toestellen waarmee je gerust langer dan dan 2 jaar kan doen. Tenzij je natuurlijk graag altijd een telefoon hebt met de nieuwste features.

“De iPhone 15 Pro is niet de iPhone die je nodig hebt, maar wel de iPhone die je wil.”
Review iCreateMagazine.nl

Apple zorgt er met de iPhone 15 Pro en Pro Max voor dat er weer twee modellen liggen die je wellicht niet direct nodig hebt, maar absoluut wel in huis wilt halen. Of je nou een ouder model iPhone hebt of twijfelt tussen de normale iPhone 15 en de iPhone 15 Pro. Met het nieuwe design, de titanium behuizing én nieuwe actieknop is het direct duidelijk dat je de nieuwste iPhone hebt. Wil je de allerbeste iPhone ooit? Kies dan voor de iPhone 15 Pro Max, mét de nieuwe periscopische lens.

“Van de nieuwe materialen tot de beste camera's die we ooit hebben gebruikt, deze iPhone 15 Pro Max voldoet in vrijwel elk opzicht aan onze eisen.”
Review TechRadar.com

De iPhone 15 Pro Max is de beste iPhone ooit gemaakt en onderscheid zich absoluut ten opzichte van de overige modellen. Vooral de nieuwe periscopische camera springt daarbij in het oog. Met deze verbeterde lens kan je tot maar liefst 5 keer optisch inzoomen, waar je bij de telelens op de iPhone 15 Pro maximaal 3 keer kan inzoomen. Daarmee maak je de mooiste en scherpste foto's ooit op een iPhone.