Overslaan en ga naar inhoud
iPhone 15 bij Vodafone
iPhone 15 bij Vodafone

Accessoires voor je nieuwe iPhone 15

Heb jij net de nieuwe iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro of iPhone 15 Pro Max besteld? Wellicht dat je dan nog even moet wachten tot deze binnenkomt en dat is direct een mooi moment om te kijken naar accessoires voor je nieuwe iPhone! Of het nou gaat om een tweede oplader of een mooi hoesje voor je telefoon: je iPhone is natuurlijk niet compleet zonder accessoires! Daarom laten we je hier een aantal must-haves zien.

iPhone 15 MagSafe siliconencase

Bescherm je iPhone 15

Waar schrik je het meest van? Een glas uit je handen laten vallen of je gloednieuwe iPhone 15 uit je handen laten vallen? We raden je niet aan om het testen, maar waarschijnlijk zorgt de iPhone 15 op de stenen keukenvloer toch nét voor een iets hogere hartslag. Daarom is een goede bescherming van je iPhone ontzettend belangrijk. Met de speciale beschermhoesjes van Apple kan je ervan uitgaan dat je telefoon tegen een stootje kan. De hoesjes zijn in meerdere kleuren en varianten beschikbaar. Nieuw dit jaar zijn de FineWoven hoesjes. Deze zijn niet alleen ontzettend stijlvol, maar ook voor 68% gemaakt van gerecyclede materialen.

Geniet van de kwaliteit van Apple AirPods

De ouderwetse oordopjes met kabel worden tegenwoordig niet meer meegeleverd bij je nieuwe iPhone. Natuurlijk kan je ze wel altijd nog los kopen, maar een veel betere oplossing zijn de AirPods van Apple. Deze zijn namelijk volledig draadloos! Op het gebied van oordopjes en koptelefoons biedt Apple een zeer uitgebreid assortiment met producten van de beste kwaliteit. Zo kan je bij de oordopjes kiezen voor de AirPods (3e generatie) of voor de AirPods Pro (2e generatie). Wil je toch liever een koptelefoon? Ga dan voor de draadloze AirPods Max en ervaar de geweldige geluidskwaliteit van Apple. En vergeet ook niet direct gebruik te maken van de actie tot 6 maanden gratis Apple Music!

Apple AirPods
MagSafe iPhone 15

iPhone 15 en MagSafe

We hebben eerder al gesproken over MagSafe, en het biedt niet alleen de mogelijkheid om je iPhone draadloos op te laden, want het gaat veel verder dan dat! Met de speciale MagSafe-oplader kun je ook je AirPods* of AirPods Pro draadloos opladen. MagSafe biedt naast de diverse oplaadmogelijkheden ook andere handige functies. De MagSafe-producten zijn magnetisch, waardoor je ze eenvoudig aan je iPhone kunt bevestigen. Apple biedt speciale accessoires, zoals bijvoorbeeld kaarthouders, die je gemakkelijk aan je iPhone kunt bevestigen. Dit maakt het makkelijk om belangrijke pasjes in de houder te plaatsen en deze aan je iPhone te bevestigen. Super handig!

Lees hier meer over MagSafe.

* Voor de AirPods heb je een MagSafe-oplaadcase nodig.

Vind je spullen terug met AirTag

Houd je kostbare bezittingen altijd binnen handbereik met de AirTag van Apple. De AirTag is een compacte draadloze tracker die je kunt bevestigen aan items zoals je portemonnee, tas, sleutelbos of zelfs de halsband van je huisdier. Via de Zoek mijn-app kun je de tracker moeiteloos volgen, waardoor je precies kunt zien waar je waardevolle spullen (of je huisdier) zich bevinden. Dankzij de U1-chip in de AirTag is de locatiebepaling uiterst nauwkeurig, met een precisie tot wel 30 centimeter. Bovendien kan de AirTag, wanneer je in de buurt bent, een geluidssignaal afspelen om je te helpen bij het vinden van bijvoorbeeld je sleutels, zelfs als ze onder de bank zijn beland.

Apple AirTag
Neem Vodafone en Ziggo samen

Krijg Volop extra voordelen

iPhone 15 Accessoires | Vodafone
iPhone 15 Accessoires | Vodafone
iPhone 15 Accessoires | Vodafone
iPhone 15 Accessoires | Vodafone

Daarom kies je Vodafone

Met Vodafone kies je bewust. Voor een excellent netwerk, premium service en een abonnement dat op jouw leven is afgestemd. Op ons krachtige netwerk. Vandaag, morgen, en in de toekomst.

Excellent netwerk. Met 5G

Altijd een passend abonnement

24/7 premium service