Overslaan en ga naar inhoud
iPhone 15 Pro Max bij Vodafone
Ruil meteen je oude toestel in en krijg geld terug*

* Vanaf een waarde van € 5,-.

iPhone 15 Pro Max: het ultieme topmodel

De iPhone 15 Pro Max is samen met de iPhone 15 Pro hét nieuwe topmodel van Apple. Het toestel is onderdeel van de nieuwe iPhone 15-serie. Lees hier alles over de nieuwste iPhone 15 Pro Max en check of dit jouw nieuwe toestel wordt. 

Dit is er nieuw bij de iPhone 15 Pro Max

Nieuwe vormgeving

De iPhone 15 Pro modellen hebben een nieuwe vormgeving gekregen. De overgang van de zijkant naar de voor- en achterkant is niet meer plat, maar met een lichte ronding afgewerkt. Bovendien zijn de randen van het scherm een heel stuk dunner en heeft het toestel een nieuwe actieknop.

Nieuwe camera functies

De iPhone 15 Pro Max is als enige toestel voorzien van een periscopische lens. Deze lens beweegt fysiek mee, waardoor je veel verder optisch kan inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Dit kan tot wel 5x.

Gloednieuwe A17 chip

Een nieuwe iPhone brengt natuurlijk ook een nieuwe chip met zich mee. Voor de Pro (Max)-modellen van de iPhone 15 serie heeft Apple de nieuwe A17 Pro chip ontwikkeld. De iPhone 15 Pro Max heeft bovendien als enige toestel standaard 256 GB opslaggeheugen.

iPhone 15 Pro Max design: vernieuwde vormgeving

iPhone 15 Pro Max design

Het ontwerp van de iPhone 15 Pro Max heeft een flinke transformatie ondergaan, wat meteen de grootste wijziging in het ontwerp markeert sinds de introductie van de iPhone 12. De meest opvallende verandering ligt in de afwerking van de randen tussen de zijkanten en de voor- en achterkant van het toestel. Deze randen zijn nu licht afgerond. Samen met de nieuwe titanium behuizing draagt dit bij aan een prachtige premium uitstraling van het apparaat.

Een andere significante vernieuwing is dat de mute-schakelaar, die zich voorheen aan de zijkant van het toestel bevond (boven de volumeknoppen), is vervangen door een programmeerbare actieknop. Deze actieknop kan je zelf instellen als een snelkoppeling naar verschillende functies. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om automatisch de camera te openen of andere taken uit te voeren. Verder zijn de schermranden opvallend dunner dankzij het LIPO-scherm, wat resulteert in een grotere schermratio. Dit betekent meer schermruimte om van te genieten.

Kleuren van iPhone 15 Pro Max

Ook dit jaar heeft Apple weer een aantal schitterende nieuwe kleuren aan het kleurenpalet toegevoegd. De iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max komen dit jaar in de kleuren zwart, wit, blauw en naturel.

Lees hier meer over de iPhone 15 kleuren.

iPhone 15 Pro Max camera: ongeëvenaarde kwaliteit

Voor de iPhone 15 Pro Max heeft Apple uiteraard wederom gekozen voor een camera van de beste kwaliteit. Aan de achterkant van het toestel vind je drie lenzen, waarbij de hoofdcamera het hoogste aantal megapixel heeft (48 MP). De twee andere lenzen zijn een 12 megapixel ultragroothoek en een 12 megapixel telelens.

De iPhone 15 Pro Max onderscheidt zich echter ten opzichte van de andere modellen met één belangrijke toevoeging: de periscopische lens aan de achterzijde. Dit is een speciale lens die meebeweegt tijdens het inzoomen. Hierdoor kan je nóg verder optisch inzoomen, zonder dat er sprake is van veel verlies van kwaliteit. Deze speciale lens is enkel te vinden op de iPhone 15 Pro Max.

Selfie camera van iPhone 15 Pro Max
Natuurlijk heeft de iPhone 15 Pro Max ook een camera aan de voorkant voor het maken van de mooiste selfies. De camera van de iPhone 15 Pro Max zit verstopt in het Dynamic Island. Het betreft een 12 megapixel TrueDepth camera. Dit zorgt er voor dat je ook zelfportretten kan maken, zelfs in omstandigheden met weinig licht.

iPhone 15 Pro Max camera

iPhone 15 Pro Max chip: verbeterde performance

IPhone 15 Pro Max A17 Bionic Chip

Voor de iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max heeft Apple weer een volledig nieuwe chip ontwikkeld. Waar de reguliere iPhone 15 modellen zijn voorzien van een geüpgrade versie van de A16 chip, hebben de iPhone 15 Pro Max modellen een volledig nieuwe A17 Bionic Chip gekregen. Dat is een behoorlijke upgrade en dat ga je merken ook!

De nieuwe A17 Bionic Chip heeft weer een aantal flinke verbeteringen gekregen ten opzichte van zijn voorganger. Zo is er bijvoorbeeld de overstap gemaakt van een 4-nanometer naar een 3-nanometer. Dit zorgt ervoor dat je toestel niet alleen betere prestaties heeft op het gebied van snelheid en stabiliteit, maar ook op het gebied van energieverbruik. Het lagere energieverbruik zorgt er uiteraard voor dat je je toestel minder snel hoeft op te laden en je batterij dus ook langer mee gaat.

De iPhone 15 Pro Max is leverbaar in 3 opslagvarianten. Het instapmodel wordt geleverd met 256 GB opslag, maar als je behoefte hebt aan meer opslag kan je ook nog kiezen voor 512 GB of 1 TB. Het werkgeheugen van alle modellen is 8 GB.

iPhone 15 Pro Max verpakking

Dit zit er in de doos: precies genoeg

Als je jouw favoriete telefoon uit de iPhone 15 serie bestelt, ontvang je een doos zonder oordopjes en met alleen een usb-laadkabel. Apple streeft ernaar om volledig CO₂‑neutraal te zijn in 2030. Het merk werkt zoveel mogelijk met gerecyclede en hernieuwbare materialen voor zowel producten als verpakkingen. Met die gedachte gaat Apple ervanuit dat iPhone liefhebbers zelf nog accessoires in hun bezit hebben die goed hergebruikt kunnen worden. 

Apple Watch Series 9

Nu beschikbaar met Vodafone OneNumber

Apple Watch Series 9

iPhone 15 Pro Max specificaties

Maximale specs van de iPhone 15 Pro Max

De iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max zijn de topklassemodelen van de nieuwe iPhone telefoons. Lees hier alles over de specificaties van de iPhone 15 Pro Max.

iPhone 15 Pro Max kleuren

iPhone 15 Pro Max kleuren

Naturel titanium, blauw titanium, zwart titanium, wit titanium

De iPhone 15 Pro Max is in 4 kleuren beschikbaar. De voorkant van de telefoons is vervaardigd van Ceramic Shield-glas, een extra robuust glas dat beter bestand is tegen krassen en stoten. Zowel de zijkanten als de achterkant zijn vervaardigd van titanium.

iPhone 15 Pro Max opslag

256 GB
512 GB
1TB

De opslag geeft aan hoeveel data er op een iPhone geplaatst kan worden. Voor de iPhone 15 Pro Max zijn er op het gebied van opslag wat veranderingen doorgevoerd. Het standaard model wordt tegenwoordig geleverd met 256 GB opslag. Behoefte aan meer? Dan kan je ook kiezen voor 512 GB of 1 TB.

iPhone 15 Pro Max afmetingen

159,9 x 76,7 x 8,25 mm

Gewicht: 221 gram

iPhone 15 Pro Max afmetingen

De iPhone 15 Pro Max heeft hetzelfde formaat als de iPhone 15 Plus. Het toestel is wel, ondanks de titanium behuizing, iets zwaarder. Het schermformaat van de iPhone 15 Pro Max is nagenoeg gelijk, maar door de dunnere bezels zijn de schermranden wat dunner en oogt het scherm iets groter.

Beeldscherm

iPhone 15 Pro Max

iPhone 15 Pro Max beeldscherm

6,7 inch
Pro Motion 1-120 Hertz
Super Retina XDR OLED
Resolutie: 2796 x 1290 pixels

De iPhone 15 Pro Max heeft een 6,7 inch Super Retina XDR OLED-display. Dit type beeldscherm staat niet alleen bekend om de hoge kwaliteit en helderheid, maar ook om de zuinige omgang met de accu. Daarnaast maakt de display gebruikt van ProMotion-technologie met een variable verversingssnelheid van 1 tot 120 Hertz. Daardoor past de helderheid zich automatisch aan aan het gebruik en gaat je batterij dus langer mee, terwijl je wel geniet van een schitterende beeldkwaliteit.

Nieuw bij de iPhone 15 Pro Max is dat er gebruik wordt gemaakt van een techniek genaamd LIPO. Deze techniek zorgt voor dunnere bezels, waardoor de schermranden een flink stuk dunner zijn. Hierdoor wordt de schermratio groter en heb je dus relatief meer scherm op hetzelfde toestelformaat. Daarnaast geeft het de iPhone 15 Pro Max natuurlijk een mooiere uitstraling.

Chip

A17 Bionic chip van de iPhone 15 Pro Max

A17 Pro Chip
6-core CPU, 2 performance en 4 efficiency-cores
6-core GPU
16-core Neural Engine
8 GB werkgeheugen

De A17 Pro Chip is de snelste chip van Apple momenteel, en is alleen te vinden in de iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max. Dit jaar is de chip opnieuw een stuk sneller en zuiniger geworden. Dit wordt onder andere bewerkstelligd door de overstap naar een 3-nanometer chip.

De CPU (Central Processing Unit) doet alle berekeningen voor de iPhone 15 Pro Max en bestaat uit zes kernen. Twee hiervan worden aangesproken bij intensieve apps, de overige vier verbruiken juist veel minder energie en worden gebruikt als de iPhone 15 Pro Max weinig hoeft te doen. 

De GPU (Graphical Processing Unit)  is er voor alle grafische berekeningen en wordt bijvoorbeeld ingezet op het moment dat er games gespeeld worden op de iPhone 15 Pro Max. Het aantal GPU kernen is verhoogd van 5 naar 6, wat uiteraard betere prestaties oplevert.

Tot slot heeft de Bionic A17 chip nog erg veel rekenkracht met de overige 16 Neural Engine kernen. Deze worden aangesproken voor de slimme software in iOS. Denk hierbij aan tekst- en beeldherkenning, spreken met Siri en bij foto- en videobewerking.

Camera

iPhone 15 Pro Max camera

Pro camera-systeem: hoofdcamera, ultragroothoek en telelens
Hoofdcamera: 48 MP diafragma ƒ/1.78
Ultragroothoek: 12 MP diafragma ƒ/2.2
Telelens: 12 MP diafragma ƒ/2.8
5x optische zoom
Tot 15x digitale zoom
Optische beeldstabilisatie
Nachtmodus
Portretten in Nachtmodus dankzij LiDAR‑scanner
Apple ProRAW

De iPhone 15 Pro Max telefoons heeft drie camera's. Een groothoeklens, een ultragroothoeklens en een telelens. De groothoeklens is de meest gebruikte lens. Met deze 48 megapixel camera maak je de meeste alledaagse foto's. De ultragroothoeklens geeft een veel breder beeld en de telelens kan analoog inzoomen om beelden dichterbij te halen zonder kwaliteitsverlies.

Een nieuwe toevoeging aan het camera eiland van de iPhone 15 Pro Max is de periscopische lens. Dit is eveneens een zoomlens, maar dan veel geavanceerder. De periscopische lens beweegt namelijk fysiek mee tijdens het inzoomen. Dit zorgt er voor dat de optische zoom verder wordt verhoogd en je dus minder snel de digitale zoom nodig hebt om ver in te zoomen. De optische zoom geeft een veel mooiere en scherpere kwaiteit bij het inzoomen, waardoor je minder kwaliteitsverlies hebt. Dit camerasysteem maakt in combinatie met de snelle A17 Pro Chip de beste foto's ooit gemaakt op een iPhone.

Video opnemen

iPhone 15 Pro Max video opnemen

Filmmodus voor video opnemen
4K HDR-video opnemen
Video opnemen in 4K, 1080p HD
Tot 4K ProRes-video opnemen met 60 bps
Optische beeldstabilisatie voor video
Tot 3x optisch zoomen
Tot 9x digitaal zoomen
Slo-mo-video in 1080p met 120 bps

Met de iPhone 15 Pro Max leg je de mooiste video's vast. Naast het vastleggen van 4K HDR-beelden, biedt het toestel ook de mogelijkheid om tot 4K op te nemen in ProRes-formaat voor professionele videoproducties. De optische beeldstabilisatie is niet beperkt tot de groothoekcamera, maar is ook beschikbaar voor zowel de ultragroothoeklens als de telelens. Met de speciale filmmodus kun je opnemen in 1080p en een specifieke scherptediepte bereiken, vergelijkbaar met wat je zou ervaren met spiegelreflexcamera's. Bovendien heb je de mogelijkheid om tijdens het opnemen in te zoomen en uit te zoomen, en zelfs direct foto's vast te leggen. Tot slot biedt de iPhone 15 Pro Max ook hoogwaardige slow-motion video-opnames die je tot 10 keer vertraagd kunt afspelen.

iPhone 15 Pro Max selfiecamera

12 MP TrueDepth-camera
Diafragma ƒ/1.9
Portretmodus met Bokeh-effect
Nachtmodus
Video opnemen in 4K
Slow-mo-video opnemen
Ontgrendel met Face ID

De TrueDepth-camera fungeert als selfiecamera in de iPhone 15 Pro Max. De camera zit verwerkt in het Dynamic Island aan de voorkant van het toestel. Met behulp van deze camera kun je moeiteloos prachtige zelfportretten vastleggen, zelfs bij beperkte lichtomstandigheden. Deze camera ondersteunt ook het opnemen van video's in 4K-resolutie. Daarnarnaast zorgt de camera er uiteraard ook voor dat je Face ID kan gebruiken om je iPhone te ontgrendelen.

iPhone 15 Pro Max batterij

Video afspelen: tot 29 uur
Video streamen: tot 25 uur
Audio afspelen: tot 95 uur
USB-C connector
Geschikt voor draadloos laden

De iPhone 15 Pro Max gaat met gemak de hele dag door, ook bij zwaar gebruik. De batterij heeft ook een hogere capaciteit dan de batterij van de reguliere iPhone 15 Pro. Je laad het toestel op met een USB-C kabel. De iPhone 15 Pro Max is geschikt voor snelladen tot 20 watt. De iPhone 15 Pro Max is uiteraard ook geschikt voor draadloos opladen (tot 15 watt), zoals bijvoorbeeld met een MagSafe lader.

Overig

IP68 certificering
Apple Pay
Nanosim en eSIM
MagSafe ondersteuning


De iPhone 15 Pro Max is gecertificeerd met een IP68-rating, wat inhoudt dat het toestel stof- en waterbestendig zijn. Deze telefoons kunnen zonder problemen tot 30 minuten lang en tot een diepte van 6 meter onderwater blijven. Daarnaast zijn de iPhone 15 toestellen uitgerust met een NFC-chip, waarmee je gemakkelijk contactloos kunt betalen via Apple Pay. De iPhone 15 Pro kan zowel een standaard nanosimkaart gebruiken als een eSIM.

Verder is de iPhone 15 Pro Max uiteraard ook geschikt voor MagSafe. Dit houdt in dat je iPhone geschikt is voor alle MagSafe accessoires, zoals draadloze opladers en andere magnetische accessoires.

Veelgestelde vragen over de iPhone 15

De iPhone 15 telefoons bestel je met een voordelig abonnement bij Vodafone. 
iPhone 15: Vanaf € 888,-
iPhone 15 Plus: Vanaf € 1.032,-
iPhone 15 Pro: Vanaf € 1.128,-
iPhone 15 Pro Max: Vanaf € 1.344,-

Prijzen onder voorbehoud van prijswijzigingen.

Bekijk alle iPhones die te koop zijn bij Vodafone


De iPhone 15 telefoons zijn te pre-orderen vanaf 15 september om 14:00. De iPhone 15 iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max zijn leverbaar vanaf 22 september. Vanwege de grote belangstelling kan het gebeuren dat een iPhone 15 een langere levertijd krijgt. Mocht dit het geval zijn, dan lees je er alles over op onze pagina met actuele levertijden.

De iPhone 15 telefoons worden geleverd met een usb-c naar usb-c (oplaad)kabel en een Quick Start Guide. Heb je nog een adapter nodig? Die bestel je eenvoudig mee zodra je een iPhone 15 bij Vodafone koopt.
Let op: de iPhone 15 telefoons hebben geen lightning aansluiting meer.


Jazeker! Alle iPhone 15 telefoons hebben 5G. Om 5G te kunnen gebruiken, heb je drie dingen nodig: het 5G-netwerk, een 5G-abonnement en een 5G-toestel. Al onze abonnementen hebben standaard 5G, dus nieuwe en bestaande klanten mét een iPhone 15 toestel gebruiken nu automatisch 5G. Lees hier alles over 5G.

 

 

De 15 en de 15 Pro hebben een handzaam scherm van 6,1 inch. Dit formaat ligt fijn in de hand en past in de meeste broekzakken nog wel. Wil je een groter scherm? Dan zijn er de iPhone 15 Plus en iPhone 15 Pro Max met een schermformaat van 6,7 inch.

Denk je niet in inches? Logisch! Daarom ook even in cm’s:

 

iPhone 15 /15 Pro (6,1 inch): 15,40 cm met schermformaat 14,67 x 7,15 cm

iPhone 15 Plus / iPhone 15 Pro Max (6,7 inch): 16,96 cm met schermformaat 16,08 x 7,81 cm

De iPhone 15 varieert van ruime opslag tot een mega intern geheugen voor al je apps, foto’s, video’s, games en films. Bij iPhone 15 en 15 Plus-versies heb je keuze uit 128 GB, 256 GB of 512 GB. Bij de iPhone 15 Pro kan je kiezen uit 128 GB, 256 GB, 512 GB, of zelfs 1 TB. De iPhone 15 Pro Max begint vanaf 256 GB en is daarnaast ook in 512 GB of 1 TB beschikbaar.

 

De iPhone 15 telefoons zijn zeer goed bestand tegen water en stof. Ze hebben allemaal een IP68-certificering, waarbij de toestellen tot 30 minuten waterbestendig zijn bij een diepte tot 6 meter. 


Ook bij de iPhone 15 maakt Apple weer onderscheid tussen de standaard iPhones en de Pro-versies. De iPhone 15 en iPhone 15 Plus hebben de A16 Bionic Chip, de iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max hebben de A17 Pro Chip. Geen zorgen! Ook de standaard iPhone 15 toestellen zijn bijzonder soepel in gebruik en kunnen de komende jaren met gemak alle apps en games zonder enige hapering aan. 

Beide iPhones hebben overigens nu net zoveel werkgeheugen gekregen: 6 GB. Beide telefoons zijn hiermee bijzonder snel, stabiel en betrouwbaar.


Net als bij voorgaande modellen kun je bij iPhone 15 gebruikmaken van de dual-sim functie. Oftewel, je kan twee  telefoonnummers gebruiken op één toestel. Handig als je voor zakelijk en privé ander telefoonnummer gebruikt.

Lees hoe het werkt en welke toestellen nog meer dual-sim hebben.


Je kunt de iPhone 15-modellen ook bestellen met eSIM: een digitale simkaart. Je hebt dan geen gewone simkaart meer nodig om te bellen of internetten, want deze is al ingebouwd in je telefoon. Met eSIM schakel je eenvoudig tussen twee telefoonnummers, heb je geen geklooi meer met het wisselen van plastic simkaarten én… het is ook nog beter voor het milieu. Win-win!

 

De iPhone 15-serie wordt standaard geleverd met iOS 17. Dit is het nieuwste besturingssysteem van Apple voor de iPhones en zit weer boordevol nieuwe functies. Je leest er alles over in ons iOS 17 overzicht.

De iPhone 15-modellen zijn de eerste iPhones die geen lightning aansluiting meer hebben. Daarvoor in de plaats is er een USB-C aansluiting gekomen. In de doos van je nieuwe iPhone zit een USB-C naar USB-C oplaadkabel. Deze kan je aansluiten op je bestaande USB-C adapater die je nu gebruikt. Heb je nog geen USB-C adapter? Dan kan je deze direct mee bestellen!