Overslaan en ga naar inhoud

Het zakelijke, mobiele abonnement voor iedereen

Bestel Vodafone Red Pro eenvoudig en snel online

Zakelijke Red Pro abonnementen

Voor elke ondernemer is er een passend Red Pro abonnement. Voor degene die af en toe een belletje pleegt tot de ondernemer die aan de telefoon vastgeplakt zit. Alle Red Pro abonnementen zijn beschikbaar met toestel en als Sim Only.

Alle Vodafone Zakelijke Sim Only abonnementen

  • Gebruik data in de EU zoals in NL
  • 5G internet
  • Geen aansluitkosten

Alle prijzen zijn excl. btw en gelden bij een 2-jarig abonnement. Voor gebruik van het abonnement in de EU geldt een Fair Use Policy.

Zakelijke abonnementen

Regel uw zaken vanaf uw mobiel, waar u ook bent in Nederland of de EU. Met een zakelijk Red Pro abonnement bent u altijd bereikbaar en gaan de zaken gewoon door, zonder extra kosten. 

Uw bedrijf binnen handbereik

Veilig online samenwerken, uw mail checken, de bankzaken regelen of die klantpresentatie updaten. Met Red Pro heeft u uw hele bedrijf binnen handbereik. 

Werken op de smartphone

De zakelijke voordelen van Premiums Included

Met een zakelijk abonnement profiteert u van vele extra’s: de Premiums Included. Om bijvoorbeeld veilig online bestanden te delen en samen te werken. Ook zijn al onze Red Pro abonnementen 5G-ready. Zo bent u klaar voor de toekomst.

Business Crew voor de beste zakelijke service

We staan voor u klaar. Wat uw vraag ook is, ons team van specialisten zorgt altijd voor een oplossing op maat.

Slim samenwerken

Samen met uw collega's altijd online werken? Dan kan de databundel soms net te weinig zijn. Gebruik dan het Red Pro Team; daarmee deelt u onderling de data. Dat is pas slim samenwerken! Geen collega's? Kies dan Red Pro Unlimited met onbeperkte data.

Altijd veilig zakendoen

Veilig werken in de cloud, dat is essentieel om overal en altijd online te kunnen werken. Daarom is er Vodafone Mobiele Beveiliging; als extra toe te voegen bij de Red Pro abonnementen en standaard inbegrepen bij Red Pro Unlimited. 

De Premiums Included bij Red Pro:

Vodafone Red Pro abonnement | Vodafone Business

Zakelijk advies en service

Dankzij het versnelde keuzemenu heeft u ons extra snel te pakken en wordt u gratis geholpen door onze zakelijke experts. We zijn er voor u. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat.

Vodafone Red Pro abonnement | Vodafone Business

Wissel van telefoon tijdens uw contract

Met Vodafone NEXT mag u tijdens uw abonnement (al binnen vier maanden) wisselen van telefoon. Handig wanneer uw huidige toestel stuk of kwijt is. Of als u gewoon de allernieuwste smartphone wilt hebben.

Vodafone Red Pro abonnement | Vodafone Business

Data delen met Red Pro Team

Bij twee of meer Red Pro abonnementen (Connect, Select, Elite) activeert u kosteloos Red Pro Team. Dat is één grote databundel om te delen met uw collega's. Heeft u één of meerdere Red Pro Elite abonnementen, dan krijgt u 75 GB extra om te delen met de groep! En Ziggo-klanten krijgen nog eens dubbele data.

Vodafone Red Pro abonnement | Vodafone Business

Vervangend Toestel Service op reis EU

Telefoon kapot? Gelukkig heeft u met Vervangend Toestel Service recht op een leentoestel, ook op reis. Wij leveren op locatie in de EU een leentoestel, wanneer die van u defect, gestolen of kwijt is, zodat u altijd bereikbaar blijft.

Veiligheid

Altijd veilig in de cloud

Inclusief bij Red Pro Unlimited

Even online een factuur betalen? Of inloggen om een offerte te controleren? Steeds vaker werken ondernemers vanaf hun smartphone. En steeds vaker worden ze slachtoffer van cybercrime. Regel daarom de mobiele beveiliging en bescherm elk toestel in uw bedrijf tegen virussen, datalekken maar ook phishing en andere online risico's.

Vodafone Mobiele Beveiliging is standaard bij Red Pro Unlimited en als optie bij elk ander Red Pro abonnement. Zodat u ook in de cloud altijd veilig bent.

Advies dat voor u werkt

Vodafone Red Pro abonnement | Vodafone Business

Spreek een Business Consultant

Maak een bel- of videoafspraak wanneer het u uitkomt.

Vodafone Red Pro abonnement | Vodafone Business

Meteen iemand aan de lijn

Direct beschikbaar op kantoordagen van 9:00 tot 17:00 

Vodafone Red Pro abonnement | Vodafone Business

Onafhankelijk advies

Onze Business Partners helpen u graag verder.