Zakendoen met iOS 16

iOS 16 logo

iOS 16 verschijnt 12 september

Apple’s iOS 16 maakt ondernemen met uw iPhone 14 makkelijk en aangenaam. De nieuwste versie van Apple’s besturingssysteem is veiliger en komt met een flinke stoet aan kleine én grote verbeteringen. Zomaar een greep: het is nu makkelijker om onnodige afbeeldingen en foto’s die u hebt verstuurd te verwijderen. Bekijk met iOS 16 ook vanaf uw iPhone welke collega aan uw desktop spreadsheet werkt en communiceer meteen met elkaar op als u opmerkingen of updates heeft. We lichten hieronder een paar van de nieuwste zakelijke iOS features voor u uit.

Pro. Op topniveau.

Bestel iPhone 14 Pro nu met een zakelijk Red Pro abonnement

Herontworpen toegangsscherm

Met iOS 16 past u het toegangsscherm compleet naar uw smaak aan. Pas lettertypes aan en voeg uw favoriete widgets toe. Wilt u een toegangsscherm met nieuws, de koersindex en berichtgeving over aanstaande events? iOS 16 maakt het mogelijk. Ook kunt u nu geanimeerde achtergronden naar hartelust toevoegen. Push notificaties verschijnen voortaan aan de onderkant van uw scherm en stapelen op elkaar, waarbij u meteen kunt zien hoeveel notificaties uw heeft. Met één tik klapt u al uw notificaties uit.

Ondernemen betekent ook focus houden, vandaar dat Apple de Focus functie in iOS 16 flink heeft uitgebreid. Met deze functie zorgt u dat u niet wordt afgeleid, zodat u zich kunt richten op de taken die er écht toe doen. Een specifieke Focus toevoegen aan uw aangepaste toegangsscherm? Of een Focus automatisch laten activeren op een specifiek tijdstip of locatie? iOS 16 regelt het voor u.

ios16-wallpapers
Vlogs

Livetekst heeft extra mogelijkheden

Met Livetekst slaat u nu niet alleen tekst uit foto’s op, maar ook uit video’s. Pauzeer de video, klik op de tekst en sla deze op. Net zo makkelijk als het klinkt - en handig als u snel informatie wilt vastleggen op de meest efficiënte manier. 

Livetekst is met de komst van iOS 16 bovendien niet alleen maar handiger, maar ook slimmer. Met iOS 16 heeft u de optie om tekst in ‘n handomdraai te vertalen, valuta te converteren en van meeteenheid te wisselen.

Voeg extra stops toe aan uw route in Apple Kaarten

In de auto onderweg naar uw afspraak met een lege maag en een volle blaas? Wat zou het op dat moment fijn zijn als u wist waar u een pitstop kon maken. Met iOS 16 wordt dat gelukkig makkelijker. Voeg tot 15 extra stops, zoals tankstations en restaurants toe aan uw route. Zo houdt u makkelijker uw maag én uw benzinetank tevreden, en komt u nog op tijd aan op uw afspraak ook.

ios16-maps
Vlogs

Nieuw: werk aan uw conditie met iOS 16

Tussen al dat zware vergader- en spreadsheet werk aan uw gezondheid werken lukt een stuk beter met de nieuwe Conditie app van iOS 16. Hou makkelijk uw workouts, het aantal gelopen trappen én het aantal stappen bij, ook als u onderweg bent naar uw volgende meeting.

Omdat de Conditie app naadloos samenwerkt met uw andere sportapps, vindt u al uw sportactiviteiten in één handig overzicht en ziet u in een oogopslag of u die dag genoeg bewogen hebt.

Berichten verzenden ongedaan maken

In ‘n vlaag van stress uw bericht naar de verkeerde collega gestuurd? Fouten maken we allemaal, maar met iOS 16 lost u ze gemakkelijker op. U krijgt nu 15 minuten de tijd om per abuis verstuurde berichten ongedaan te maken. Ook haalt u makkelijk spel- en taalfouten uit uw verzonden berichten. Daarnaast heeft u in de vernieuwde Mail app ook de optie om verzonden berichten terug te halen, al heeft u hier maar 30 seconden de tijd voor.

iOS 16 voor zakelijk gebruik | Vodafone

iPhone 14-serie nú beschikbaar

Kies hier uw favoriete model en combineer 'm met een zakelijk Red Pro abonnement.