Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Zakendoen met iOS 16

iOS 16 logo

Vol features die u helpen met ondernemen

Apple’s iOS 16 maakt ondernemen met uw iPhone 14 makkelijk en aangenaam. Deze versie van Apple’s besturingssysteem is veiliger en komt met een flinke stoet aan kleine én grote verbeteringen. Zomaar een greep: met iOS 16 is het makkelijker om onnodige afbeeldingen en foto’s die u hebt verstuurd te verwijderen. Bekijk met dit besturingssysteem ook vanaf uw iPhone welke collega aan uw desktop spreadsheet werkt en communiceer meteen met elkaar op als u opmerkingen of updates heeft. We lichten hieronder een paar van de handige zakelijke iOS features voor u uit.

Pro. Op topniveau.

Bestel iPhone 14 Pro met een zakelijk Red Pro abonnement

Toegangsscherm vol mogelijkheden

Met iOS 16 past u het toegangsscherm compleet naar uw smaak aan. Pas lettertypes aan en voeg uw favoriete widgets toe. Wilt u een toegangsscherm met nieuws, de koersindex en berichtgeving over aanstaande events? iOS 16 maakt het mogelijk. Ook kunt u nu geanimeerde achtergronden naar hartelust toevoegen. Pushnotificaties verschijnen voortaan aan de onderkant van uw scherm en stapelen op elkaar, waarbij u meteen kunt zien hoeveel notificaties uw heeft. Met één tik klapt u al uw notificaties uit.

Ondernemen betekent ook focus houden, vandaar dat Apple de Focus functie in iOS 16 flink heeft uitgebreid. Met deze feature zorgt u ervoor dat u niet wordt afgeleid, zodat u zich kunt richten op de taken die er écht toe doen. Een specifieke Focus toevoegen aan uw aangepaste toegangsscherm? Of een Focus automatisch laten activeren op een specifiek tijdstip of locatie? iOS 16 regelt het voor u.

ios16-wallpapers
Vlogs

Livetekst heeft extra mogelijkheden

Met Livetekst slaat u nu niet alleen tekst uit foto’s op, maar ook uit video’s. Pauzeer de video, klik op de tekst en sla deze op. Net zo makkelijk als het klinkt - en handig als u snel informatie wilt vastleggen op de meest efficiënte manier. 

Livetekst is sinds de introductie van iOS 16 bovendien niet alleen handiger, maar ook slimmer. Zo heeft u met iOS 16 onder andere de optie om in een handomdraai tekst te vertalen, valuta te converteren of van meeteenheid te wisselen.

Voeg extra stops toe aan uw route in Apple Kaarten

In de auto onderweg naar uw afspraak met een lege maag en een volle blaas? Wat zou het op dat moment fijn zijn als u wist waar u een pitstop kunt maken. Met iOS 16 wordt dat gelukkig makkelijker. Voeg eenvoudig tot 15 extra stops - zoals tankstations en restaurants - toe aan uw route. Zo houdt u makkelijker uw maag én uw benzinetank tevreden, en komt u nog op tijd aan op uw afspraak ook.

ios16-maps
Vlogs

Werk aan uw conditie met iOS 16

Tussen al dat zware vergader- en spreadsheetwerk aan uw gezondheid werken lukt een stuk beter met de Conditie-app van iOS 16. Houd eenvoudig uw workouts, het aantal gelopen trappen én het aantal stappen bij, óók als u onderweg bent naar uw volgende meeting.

Omdat de Conditie-app naadloos samenwerkt met andere sportapps, vindt u al uw sportactiviteiten in één handig overzicht en ziet u in een oogopslag of u die dag genoeg bewogen hebt.

Berichten verzenden ongedaan maken

In een vlaag van stress uw bericht naar de verkeerde collega gestuurd? Fouten maken we allemaal, en met iOS 16 lost u ze eenvoudig op. U krijgt namelijk 15 minuten de tijd om per abuis verstuurde berichten ongedaan te maken. Ook haalt u makkelijk spel- en taalfouten uit uw verzonden berichten. Daarnaast biedt de Mail app de mogelijkheid om verzonden berichten terug te halen, al heeft u hier maar 30 seconden de tijd voor.

iOS 16 voor zakelijk gebruik | Vodafone

Ook zakendoen op een iPhone 14?

Kies hier uw favoriete model en combineer 'm met een zakelijk Red Pro abonnement.