Het juiste beleid voor het juiste toestel

BlackBerry Unified Endpoint Management

Beheer al uw mobiele toestellen en zakelijke applicaties vanuit één console. BlackBerry Unified Endpoint Management (UEM) ondersteunt een breed scala aan mobiele toestellen, besturingssystemen, apps en technologieën, waaronder iOS, Android en Windows (10). Of u nu gebruik maakt van BYOD, zakelijke, privé toestellen of een combinatie hiervan, u bent verzekerd van het juiste beleid voor het juiste toestel.

Beheer van applicaties op alle toestellen

Draagbare technologie transformeert de wereld van enterprise mobility. Het beheren van deze apparaten vraagt om een beleid dat uw zakelijke gegevens en applicaties beveiligt zonder impact op de productiviteit van uw medewerkers. BlackBerry UEM biedt niet alleen ultieme beveiliging en controle, maar biedt ook een naadloze set aan productiviteits- en collaboratietools voor gebruik binnen een organisatie. BlackBerry UEM was bovendien het eerste EMM/UEM-platform dat beleidsmanagement en business-class productiviteit ondersteunt voor Apple Watch en Android Wear met apps en slimme notificaties.

De standaard voor mobiele beveiliging

Hoe mobieler uw organisatie werkt, hoe belangrijker het is dat uw bedrijfsgegevens worden beschermd. BlackBerry UEM is een oplossing met een gelaagde beveiliging die uw organisatie beschermt op elk niveau: apps, data en toestellen. Het beschermt uw bedrijfsgegevens en -applicaties op zakelijke en BYOD-toestellen en gaat verder dan traditionele Mobile Device Management. Met FIPS-cryptografie en jarenlange inzet in veeleisende omgevingen is BlackBerry UEM de standaard voor mobiele beveiliging. Het extreem veilige BlackBerry beheerplatform is inzetbaar voor alle doeleinden.

Tony chocolony vodafone calling

Een volledig en allround managementplatform

Blackberry UEM Voordelen

✓ De hoogste standaard in veiligheid en controle
✓ De perfecte basis voor enterprise mobility
✓ Ongelimiteerd aantal toestellen per gebruiker
✓ Flexibel in te zetten
✓ Veilige toegang tot documenten in de cloud of binnen uw organisatie
✓ Veilig apps gebruiken en delen van gegevens tussen apps
✓ Reageer snel op de groeiende behoefte aan mobiliteit
✓ Een gemeenschappelijk platform voor alle apps