Overslaan en ga naar inhoud

Slim samenwerken op één platform

Skype for business

Op kantoor, thuis, bij klanten en onderweg. Werkend Nederland is tegenwoordig overal bereikbaar. Via een vaste lijn, mobiel toestel of Skype for Business. Is het dan niet slim om die vormen van communicatie te integreren? Bijvoorbeeld door te werken in de cloud, met Skype for Business van Vodafone.

studenten icon

Eén omgeving

Skype for Business is een uniform communicatieplatform dat u en uw collega’s in staat stelt simpel en vanzelfsprekend samen te werken binnen één omgeving. Iedereen heeft de nodige informatie bij de hand. 

studenten icon

Werkt makkelijk

Skype for Business werkt precies hetzelfde op pc’s als op laptops, smartphones en tablets. U kunt via Skype for Business chatten, bellen, videogesprekken voeren, vergaderen op afstand en realtime documenten delen. 

studenten icon

Overal samenwerken

Met Skype for Business kan iedereen makkelijk zien welke collega’s wel en niet beschikbaar zijn. Zo kunt u vanaf de andere kant van de wereld met efficiënt informatie delen, communiceren en samenwerken.    

Tony chocolony vodafone calling

Vodafone Skype for Business in de praktijk

Tijdswinst door betere communicatie

Met Skype for Business beschikt u over al uw belangrijke telecomdiensten in een product. Vast, mobiel en connectiviteit met één heldere interface, één contract en één Vodafone aanspreekpunt. Ook kunt u Skype for Business productief combineren met Microsoft Office 365.

De voordelen van Vodafone Calling in Office 365

  • Hogere productiviteit (tijdwinst) door betere samenwerking en communicatie.
  • Medewerkers werken tijd-, plaats- en apparaat onafhankelijk met elkaar, klanten, en partners.
  • Prettig in het gebruik dankzij de intuïtieve en vertrouwde interface van Skype.
  • Vast bedrag per medewerker per maand, voor zowel middelgrote als grote organisaties.
  • Bespaar op reistijd, reiskosten, huisvesting en telefonie. Vervang uw huidige telefoniecentrale.
  • Contact center functionaliteiten voor iedere medewerker.
  • Te combineren met Vodafone diensten als; vast, mobiel, connectiviteit en Office 365.

Waarom Vodafone?

Vodafone heeft jarenlange ervaring met de implementatie van Microsoft-applicaties. We kunnen u begeleiden in de migratie naar Microsoft Teams, op uw eigen tempo. U bepaalt wanneer uw gebruikers overgaan van uw PBX op locatie, SfB Online of SfB Server naar Microsoft Teams.

QSN stroomlijnt risicomanagement met Vodafone

Case Study

QSN stroomlijnt risicomanagement met Vodafone

"Processen die voorheen drie dagen in beslag namen zijn nu ingekort tot drie kwartier online samenwerken", Ron Wijling, directeur QSN

De medewerkers van QSN zijn door heel Nederland actief, bij voorkeur op locatie bij de klant. Om effectief samen te werken op afstand, en om persoonlijk in contact te blijven met collega's, gebruiken zij een breed pakket oplossingen van Vodafone. Directeur Ron Wijling: "Waar wij naar op zoek gingen was een platform waarop onze mensen effectief kunnen samenwerken." QSN is al 20 jaar actief op het gebied van risicomanagement voor het midden- en grootbedrijf in Nederland. Het adviesbureau ondersteunt vooral organisaties in de sectoren infrastructuur, telecommunicatie en informatietechnologie bij het behalen en behouden van certificeringen, zoals die van ISO.

Hoe kunnen we u helpen?

Direct advies

Gratis adviesgesprek

Maak een video- of belafspraak op een moment dat u uitkomt

Onze zakenpartners

Vind lokale partner

Een Vodafone Business Partner in uw omgeving helpt u graag verder.

Nieuwsbrief

Houd mij op de hoogte

Blijf op de hoogte van trends & nieuws in digitale technologie.