Apple iPhone 13 Pro Max

Met de iPhone 13 Pro Max gaat u voor groots. Niet alleen vanwege het royale 6,7" Retina scherm, maar ook door de geweldige specificaties. Denk aan een driedubbele topcamera, supersnelle A15 Bionic chip en ongekende videomogelijkheden. 

Apple iPhone 13 Pro Max
Apple iPhone 13 Pro Max zijkant
Apple iPhone 13 Pro Max camera's
Apple iPhone 13 Pro Max 128GB met abonnement | Vodafone Business

Scherm

6,7" Super Retina XDR

Lekker groot en fijn in de bediening. ProMotion zorgt voor soepel scrollen en swipen.

Apple iPhone 13 Pro Max 128GB met abonnement | Vodafone Business

Camera

Driedubbele 12 MP camera

Foto's en filmpjes van professionele kwaliteit. Ideaal voor op uw website of socials.

Apple iPhone 13 Pro Max 128GB met abonnement | Vodafone Business

Chip

A15 Bionic

Deze snelste chip ooit in een smartphone maakt alles sneller, beter en mooier.

 

Apple iPhone 13 Pro Max 128GB met abonnement | Vodafone Business

Batterij

Supersnel laden

Bij een Pro Max telefoon hoort een max batterij. Deze accu gaat langer mee dan de werkdag.

Film- en fotostudio op iPhone-formaat

De iPhone 13 Pro Max haalt in iedereen een professionele fotograaf of filmregiseur naar boven. Maak scherpere foto's dan ooit met de verbeterde beeldstabilisatie, en schiet video's als een pro met Cinematic Mode. En het bewerken doet u ook gewoon op uw iPhone 13 Pro Max.

A15 Bionic chip: snelste ooit

Of u nu een route wilt opvragen, een tekst wilt vertalen met Live Text, of hulp wilt van spraakassistent Siri: dankzij de A15 Bionic chip met formidabele rekenkracht is niks te veel voor de iPhone 13 Pro Max.

Dit zit er in de doos

Het openen van de doos van een nieuwe smartphone is als het uitpakken van een cadeautje. Dit is wat u krijgt.

Hoera!

Smartphone

Hoera!

Opladen

USB-C kabel

Oplaadstekker of oordopjes nodig? Bestel voordelig in de accessoireshop.

Apple iPhone 13 Pro Max 128GB met abonnement | Vodafone Business

Simkaart of eSIM

Fysieke simkaart of activatievoucher voor eSIM

Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op de meestgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op met een van onze experts voor hulp.

Veelgestelde vragen

Het abonnement dat het beste bij u en uw zaak past, hangt af van hoeveel u belt en wat u onderweg online doet - dus als u geen verbinding heeft met wifi. Belt u graag en veel en gebruikt u uw smartphone onderweg voor bijvoorbeeld videocalls, versturen van grote bestanden, en browsen op het internet? Ga dan voor Red Pro Unlimited. Met onbeperkt bellen en onbeperkt data heeft u nergens meer omkijken naar. Geen grootverbruiker en wilt u vooral bereikbaar zijn? Dan is Biz Basic of Red Pro Connect een goede keuze.

Uw Vodafone abonnement start zodra u uw nieuwe simkaart activeert, of zodra uw telefoonnummer is overgezet naar Vodafone na een aanvraag voor nummerbehoud. Vanaf dat moment start ook de maandelijkse automatische incasso.

Aan het einde van je contractperiode wordt het abonnement automatisch iedere maand met 30 dagen verlengd. U kunt dan maandelijks opzeggen. En goed om te weten: u stopt aan het einde van de contractperiode automatisch met betalen voor het toestel. U betaalt dan alleen nog voor het abonnement.

U betaalt de maandelijkse bundel en de vaste toestelkosten altijd vooraf via automatische incasso. Maakt u extra kosten? Dan tellen we die op bij de kosten voor uw bundel en toestelkosten voor de komende maand.

U krijgt van ons een wettelijke garantie van twee jaar op aankopen in onze shop.

Ook heeft u het recht om tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling het product te retourneren. De bestelling moet aangetekend aan ons worden teruggestuurd. Deze kosten zijn voor u. Ook eventuele gebruikskosten voor bellen, internetten en sms’en binnen de bedenktijd van 14 dagen brengen wij in rekening. Gebruik voor een retour het retourformulier, en bekijk ook onze uitgebreide informatie over retouren

Meer weten over ons leverings-, retour-, betaal-, garantie-, en/of klachtafhandelingsbeleid? U vindt het allemaal terug op onze informatiepagina over bestellingen.

Ja, het is mogelijk om maandelijks op te zeggen. Houd er alleen wel rekening mee dat wij een afkoopsom berekenen als u het abonnement opzegt voordat het contract is afgelopen. U betaalt dan de resterende maanden van het abonnement in één keer af.

Red Pro

Met een Red Pro abonnement belt en sms't u onbeperkt in Nederland en de EU. Onbeperkt sms'en geldt niet voor sms-contentdiensten. Het buitenbundeltarief voor dataverbruik binnen Nederland en de EU is € 0,01 per MB bij Red Pro Connect en Red Pro Select. Dataverbruik wordt afgerond per 1 kB. 

Gebeld worden in Nederland en de EU is gratis. 

Bekijk ook de uitgebreide tariefinformatie van Red Pro Connect, Red Pro Select en Red Pro Unlimited.

Biz Basic

Met een Biz Basic abonnement heeft u elke maand 200 belminuten voor binnen Nederland in uw belbundel, en sms't u onbeperkt binnen Nederland. Uw databundel voor gebruik binnen Nederland is elke maand 2 GB.

Bellen binnen Nederland buiten de bundel kost € 0,10 per minuut, sms'en kost € 0,02 per bericht. Dataverbruik buiten de bundel binnen Nederland kost € 0,01 MB. 

Bellen vanuit Nederland naar landen binnen de EU kost € 0,20 per minuut. Sms'en naar EU-nummers kost € 0,10 per bericht.

Bekijk ook de uitgebreide tariefinformatie van Biz Basic.