Veilig mobiel werken

Mobiele toestellen worden de laatste jaren in toenemende mate bedrijfskritische productiviteitsmiddelen. Bij het mogelijk maken van mobiel werken en het implementeren van bijvoorbeeld een BYOD-strategie komt veel kijken. Inzicht in en beveiliging tegen geavanceerde mobiele bedreigingen is essentieel voor het beveiligen van gevoelige informatie.

Mobile Threat Protection

De Mobile Threat Protection oplossing van Lookout is in staat elke vorm van bedreiging op een toestel te detecteren en hier adequaat op te reageren. Dit kunnen geavanceerde bedreigingen zijn zoals surveillanceware en trojans, onofficiële apps en zelfs jailbroken of rooted toestellen. Detectie is mogelijk dankzij de grootste mobiele dataset met meer dan 11 miljoen verschillende apps en het voorspellend vermogen van de oplossing. In combinatie met een Enterprise Mobility Management oplossing kunnen de desbetreffende toestellen in quarantaine worden geplaatst als een bedreiging is gedetecteerd.

Lichtgewicht app

De lichtgewicht Lookout app kan gemakkelijk via enkele stappen op een Android of iOS toestel worden geïnstalleerd. De app beveiligt het toestel, terwijl het de privacy van werknemers verzekert. In een centraal, webgebaseerd console kunnen de toestellen en bedreigingen real-time worden ingezien.

Voordelen

  • Collega’s kunnen onbezorgd werken
  • Voorkom hoge boetes als gevolg van een datalek
  • Proactieve beveiliging voor apps op het toestel
  • Maak Bring Your Own Device mogelijk
  • Direct inzicht in alle bedreigingen binnen uw organisatie
  • Nauwkeurige locatiebepaling wanneer een toestel verloren of gestolen is

Delen

Speciaal voor Midden- en Grootbedrijf

Concrete oplossingen voor uw bedrijf

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Shop