Veel te kiezen met de nieuwe Samsung Galaxy S10e, S10 en S10+

De nieuwe Samsung Galaxy S10 smartphones zijn nu verkrijgbaar bij Vodafone Business. Onder andere 5 ingebouwde professionele camera’s, een batterij die de hele dag meegaat en een supersonische vingerscanner. Wilt u ook de nieuwe features binnen handbereik? Bestel dan nu één van de 3 nieuwste modellen van formaat.

Samsung S10
Ultrasound vingerafdruk

Ultra-veilig met ultrasound vingerafdrukscanner

Gezichtsherkenning is leuk, maar handiger is de in-screen, ultrasound vingerafdrukscanner die Samsung speciaal ontwikkelde voor de nieuwste toestellen. En sneller bovendien. Maar dit is natuurlijk niet de enige high-tech veiligheidsfeature. De Samsung Galaxy S10-modellen zijn uitgerust met de mogelijkheid tot 5G en de snelste, meest veilige, intelligente Wifi tot nu toe: Wi-Fi-6. Dat wordt supersonisch surfen.

Microphone

De persoonlijke assistent in uw broekzak

Stembediening was één van de snelstgroeiende markten in 2018 en Samsung blijft mee-ontwikkelen. Bixby is de slimme stemassistent en werkt samen met de camera om objecten te herkennen en informatie te tonen. Maar er is meer, koppel uw telefoon aan andere Samsung of Android-enabled wearables en mis nooit meer een belangrijk bericht of afspraak.

Sync

Sync de hele zaak

Als ondernemer wilt u snel bestanden delen, onderling maar ook tussen verschillende devices. Geen probleem met de nieuwe Samsung Galaxy S10. Dankzij een 12 GB werkgeheugen, een opslagruimte tussen de 128 GB en 1.5 TB en de mogelijkheid uit te breiden met microSD, is performance geen issue. Daarmee doen de nieuwe modellen niet onder voor een gemiddelde laptop of notebook. En met een Microsoft 365-licentie bij elk Red Pro abonnement deelt u moeiteloos onderling bestanden met collega’s en klanten via de cloud.

Camera

Maak kunstwerken van uw kiekjes

Foto’s nodig van een nieuwe showroom, producten of collega? Laat die dure spiegelreflex gerust thuis want Samsung komt met de meest geavanceerde camera’s ooit. De Galaxy S10 heeft 2 volledig geïntegreerde camera’s aan de voorzijde en 3 verschillende lenzen aan de achterkant (inclusief groothoeklens). Video’s kunt u opnemen in het ultra-dynamische HDR 10+. Wel zo handig als u bijvoorbeeld vlogt voor werk. En dankzij het voor de smartphone geoptimaliseerde Adobe Premier Rush heeft u altijd een professionele editing studio bij de hand.

Samsung S10 sizes

Size matters

Met de Galaxy S10, S10+ en S10e lanceert Samsung drie nieuwe modellen van formaat.

  • 5,8 inch Samsung Galaxy S10e
  • 6,1 inch Samsung Galaxy S10
  • 6,4 inch Samsung Galaxy S10+

Hoewel de afmetingen van het toestel overeenkomen met die van de Samsung Galaxy S9, is het Infinity-O AMOLED scherm nóg groter, scherper en helderder dan ooit tevoren. Van de compacte S10e tot aan de S10+, de nieuwe Samsung Galaxy telefoons zijn groot genoeg om op te werken maar liggen altijd comfortabel in de hand.

Bent u al klant bij ons en wilt u verlengen? Meer informatie