Succesvol groeien als bedrijf? Dit zijn de ingrediënten van Yoghurt Barn

Hoe werkt Yoghurt Barn slimmer?

Medewerkers hebben devices die verbonden zijn met het Vodafone 4G-netwerk. Yoghurt Barn gebruikt Vodafone One Net, zodat medewerkers vanaf verschillende locaties toch hecht kunnen samenwerken en makkelijk communiceren.


Gerelateerd
Smarter Working

Zelf de lekkerste bakken yoghurt samenstellen: met de wetenschap dat de gemiddelde Nederlander jaarlijks 38 liter yoghurt eet, kon succes voor Yoghurt Barn haast niet uitblijven. Zeker niet toen de eigenaren besloten ook de manier van werken van het bedrijf zelf samen te stellen. 

Goede zaken

Wouter Staal was marketingdirecteur bij Philips op het moment dat hij en zijn vrouw Esther op het idee kwamen voor Yoghurt Barn. Dat gebeurde tijdens een Spaanse vakantie, waar de talloze Frozen Yoghurt-winkeltjes goede zaken deden. Gevolg: 6 jaar geleden openden in Utrecht de deuren van de eerste Yoghurt Barn. Inmiddels staat de teller op 14 vestigingen en doet een deel van de 200 medewerkers ook festivals aan met een foodtruck. Ambities om verder te groeien?
Die zijn er genoeg.

Slimmer werken werd noodzakelijk

Yoghurt Barn heeft geen hoofdkantoor en veel parttime medewerkers. “Eigenlijk hebben we maar 5 FTE overhead”, zegt CEO Wouter Staal, “waarvan 3 managers. Naast het MT-overleg op dinsdag doen we niet aan meetings. Heel fijn is dat.’ Toch merkten Wouter en Esther dat er wel behoefte was aan goede communicatie binnen het bedrijf. Wouter: “Zeker toen wij in 2017 van 6 naar 12 locaties groeiden en we die niet meer op één dag konden bezoeken, beseften we dat we slimmer moesten werken.”  

Smarter working

Smarter Working

Veel locaties en weinig overleg, maar toch goed met elkaar communiceren. Dat lukt alleen door alle vormen van samenwerking slim te regelen. In de cloud. Op die manier neemt het inzicht in het bedrijf toe en de administratie af. Ook efficiënt werken en uw bedrijf makkelijker op- en afschalen? Lees hoe u dat doet in dit whitepaper. 

Download de Smarter Working whitepaper

Vul hieronder uw gegevens in en klik op ‘Verzenden’. Hierna wordt de Smarter Working whitepaper automatisch gedownload.

Bij Yoghurt Barn stel je zelf je bak yoghurt samen en kies je zelf hoe je die betaalt. Mede dankzij het netwerk van Vodafone.

Veel makkelijker opschalen

Yoghurt Barn regelt tegenwoordig alles in de cloud. “Eigenlijk alle vormen van communicatie en samenwerking. Ook financieel. Zo kan ik op mijn telefoon realtime de omzet zien van de verschillende locaties. Die kan ik vergelijken met het vorige jaar en op basis daarvan voorspellingen doen.” Wouter is blij dat Vodafone hierbij ondersteunt. “Vodafone heeft een heel projectteam om ons heen samengesteld. Zij hebben gezorgd voor een soepele overgang op Vodafone One Net – zonder downtime op de locaties.”

Door een geïntegreerde oplossing ging Yoghurt Barn van 14 facturen van Ziggo en Vodafone naar 1 factuur en 1 aanspreekpunt. "Met deze infrastructuur hebben we minder administratie en wordt opschalen veel makkelijker.” Pas geleden opende Yoghurt Barn nog een nieuwe locatie in Breda. “Een simpel appje naar de accountmanager was voldoende om de boel in gang te zetten. Nu de infrastructuur stevig staat en het precies duidelijk is welke oplossingen we nodig hebben, rijgen we de nieuwe locaties aaneen.”

“Een simpel appje naar de accountmanager was voldoende om de boel in gang te zetten.”
Wouter Staal, CEO Yoghurt Barn

Maak werk van uw ambities

Wilt u weten wat onze Smarter Working oplossingen voor uw bedrijf kunnen betekenen? Maak werk van uw ambities: Vodafone Business staat voor u klaar. Onze account managers en Business Partners vertellen u met alle plezier over de mogelijkheden. En één ding is zeker: uw organisatie gaat nog slimmer samenwerken.

Geplaatst in: Smarter Working


Yoghurt Barn werkt slimmer met:

Medewerkers hebben devices die verbonden zijn met het Vodafone 4G-netwerk. Yoghurt Barn gebruikt Vodafone One Net, zodat medewerkers vanaf verschillende locaties makkelijk met elkaar kunnen communiceren en overal inzicht hebben in data.

meer over Vodafone One Net

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?