De Zelfspodcast over V-Hub en Business Scan

Een aflevering van de bekende Zelfspodcast van Sander Schimmelpenninck en Jaap Siewertsz van Reesema nam onlangs een verrassende wending. Tijdens aflevering 52 over de demonstraties en protesten in Nederland kregen de heren het over zaken. En over hoe elke ondernemer op V-Hub de digitalisering van zijn of haar bedrijf kan onderzoeken: met de Business Scan. 

De Zelfspodcast noemt de V-Hub van Vodafone Business als het platform waar elke ondernemer de digitale staat van zijn of haar bedrijf kan onderzoeken, met de Business Scan.

Zelfspodcast over V-Hub

In de Zelfspodcast nemen jeugdvrienden Jaap Siewertsz van Reesema (zanger/producer) en Sander Schimmelpenninck (journalist/presentator) hun leven en de wereld door. Twee dertigers met carrières in de media, met Instagrammable levens, maar ook huismussen die verlangen naar het platteland. Twee maatjes met zeer verschillende karakters, maar een gedeelde liefde voor zelfbeklag. Elke week een rondje dieptepunten, één hoofdonderwerp, vele zijpaadjes, kansloze businessideeën en gegluur naar mooie meisjes.

“Zijn wij wel goed beveiligd”, is de vraag die op tafel komt.

Beveiliging, backups en wachtwoorden

In aflevering 52 weten ‘de heertjes’ (omschrijving is van henzelf) hun publiek andermaal te verrassen. Vanaf minuut 25.30 neemt hun gesprek een wending en gaat het over beveiliging, backups en wachtwoorden. “Zijn wij wel goed beveiligd”, is de vraag die op tafel komt. Sander Schimmelpenninck noemt zijn contacten bij Vodafone Business en noemt V-Hub als platform voor inspiratie en informatie. En: als de plek waar je de digitale staat van een bedrijf kunt onderzoeken, met de Business Scan.

Benieuwd naar de Zelfspodcast, aflevering 52 (Protesteren kun je leren)?

(Fragment begin bij 25.30)

Aflevering: Zelfspodcast gehackt?

Wie hybride werken voor zich laat werken, laat zijn medewerkers excelleren

Bijgaande oplossingen zijn te combineren.

Dé zakelijke beveiligingssoftware.

Iedere medewerker een passend abonnement.

De telefooncentrale in de cloud.

BusinessScan

Advies over uw digitale oplossingen

Beter en veiliger samenwerken met uw medewerkers? Slimmer bereikbaar zijn? Doe de Business Scan en krijg binnen 5 minuten gratis en vrijblijvend ICT-advies voor uw bedrijf.

Onderwerpen