Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Business Scan helpt Sander Schimmelpenninck groeien

Journalist, presentator en ondernemer Sander Schimmelpenninck is een van de eigenaren van het snelgroeiende Tonny Media. Hoewel het hem zakelijk gezien voor de wind gaat, erkent hij dat er ook heel wat leermomenten zijn. Dat bleek onder meer toen Schimmelpenninck de Business Scan van Vodafone Business deed. In deze korte video legt hij uit wat zijn ervaring is. 

De Business Scan is een handig instrument, feitelijk een online adviseur op het gebied van digitalisering, veilig werken en hybride werken. Ondernemers uit het mkb die de serie vragen in circa vijf minuten beantwoorden, ontvangen direct een helder ICT-advies. 

Waarom zou een mkb-ondernemer de Business Scan van Vodafone Business moeten doen? Journalist, presentator en ondernemer Sander Schimmelpenninck legt het uit in deze korte video.

Business Scan inventariseert behoeften

De Business Scan inventariseert hun behoeften en zorgen over bijvoorbeeld security en hybride werken en levert een pasklaar antwoord. Ondernemers die meteen in actie willen komen en verder willen praten, treffen bij het advies meteen een prijsindicatie aan. Desgewenst kunnen zij meteen van gedachten wisselen met Digitale Consultants, via de chat of telefoon.

Vodafone Ziggo – Business Scan helpt Sander Schimmelpenninck groeien

“Nooit aan gedacht”

Ook Sander Schimmelpenninck deed de Business Scan. Hij vond het een leerzame ervaring. “De groei is fantastisch, maar er komen zaken op je pad waar je nooit aan had gedacht. Gelukkig heeft Vodafone Business ons geweldig geholpen met hun Business Scan, waarmee je als bedrijf binnen no-time inzicht krijgt in alle problemen waarvan je niet eens wist dat je ze had.”

Meer weten?

Wilt u ook ondernemen en niet te lang blijven nadenken over dingen die buiten uw kennisgebied vallen? Doe dan de Vodafone Business Scan van Vodafone Business.