GigaNet logo

Het krachtige netwerk van Vodafone en Ziggo

Stabiel, snel, veilig en klaar voor de toekomst

Wat is GigaNet?

Heeft u Vodafone, dan gebruikt u ons krachtige GigaNet. Daarmee heeft u stabiel bereik, in binnen- en buitenland. En met ons 5G-netwerk heeft u razendsnel, veilig internet en ultrakorte reactietijden. Nog even snel die offerte sturen naar een klant, of in contact blijven met collega’s via videobellen; met GigaNet bent u klaar voor alles wat u wilt doen. Nu én in de toekomst.

GigaNet: ons krachtige netwerk | Vodafone Zakelijk

Wat betekent GigaNet voor mijn bedrijf?

Een betrouwbaar en snel netwerk is essentieel voor elke ondernemer. Wat biedt GigaNet nu al?

Supersnel werken
Supersnel internet

Ons mobiele netwerk is beoordeeld als één van de beste van Europa en ondersteunt downloadsnelheden tot wel 1 Gbps. We blijven werken aan nog hogere snelheden en meer netwerkcapaciteit voor al je mobiele apparaten.

Sneller werken
Overal en altijd verbonden

Werk eenvoudig en snel in de cloud, waar u ook bent. Op kantoor, in de trein, of thuis op de bank. En houd contact met collega's en klanten via het grootste 4G-netwerk van de wereld.

Internet of Things
Internet of Things

Giganet is de schakel tussen miljoenen slimme apparaten; Internet of Things. Denk aan oplossingen om winkelvoorraden bij te houden of energie te besparen.

Heeft u een particulier abonnement?
Ontdek wat GigaNet voor u betekent.

Netwerk van de toekomst

 Met GigaNet maak je nu al gebruik van 5G. Oftewel: hogere snelheden en meer netwerkcapaciteit voor streamen, live gaming, downloaden, live muziek en virtual reality.

 GigaNet zorgt ervoor dat de mogelijkheden van IoT optimaal benut worden. Voor bijvoorbeeld parkeersensoren om een parkeerplek te vinden, smart farming of opereren op afstand.

  Met GigaNet bouwen we in samenwerking met ziekenhuizen een geïntegreerd netwerk, zodat het logistieke proces efficiënter en beter wordt.

GigaNet
Snelheden tot 1 Gbit/s

Met Ziggo snelheden tot 1 Gbit/s

Met het glasvezel-kabel netwerk van Ziggo heeft u de allerbeste internetverbinding thuis en op kantoor. Wat uw wensen ook zijn als ondernemer, met Zakelijk Internet van Ziggo bent u verzekerd van supersnel internet en perfecte wifi. We blijven ons netwerk continu verbeteren, zodat u altijd de snelheid krijgt die u nodig heeft. 

Krachtig en steeds krachtiger

Ons krachtige mobiele netwerk biedt in Nederland snel en stabiel internet. We behoren tot de top van de mobiele netwerken in Europa. Zo is ons netwerk uitgeroepen tot "uitstekend netwerk" in de onafhankelijke Umlaut test. Ons netwerk wordt bovendien steeds energie-efficiënter, door o.a. de inkoop van Europese windenergie.

award
Dubbele data

Combineer de kracht van Vodafone en Ziggo samen

En krijg onder andere gratis dubbele data

Elke maand 2 keer zoveel data als in het abonnement zit (m.u.v. Red Pro Unlimited). Helemaal gratis. 

Veelgestelde vragen

Ons GigaNet is er klaar voor. 5G is nu al beschikbaar in heel Nederland. En om het te gebruiken heeft u 3 dingen nodig: het 5G-netwerk, een 5G-abonnement en een 5G-toestel. Al onze Red Pro abonnementen hebben standaard 5G. Lees meer over 5G.

Heeft u Vodafone, dan gebruikt u ons krachtige GigaNet. Met ons 5G-netwerk heeft u razendsnel internet en ultrakorte reactietijden. GigaNet is stabiel, snel en veilig. Daarom kunt u op ons rekenen. Omdat er steeds meer kan, en we steeds meer willen. Onderweg vergaderen en werken waar we ook zijn. 

GigaNet is de overkoepelende naam voor het vaste en mobiele netwerk van Vodafone en Ziggo. Als klant heb je hier al toegang tot. GigaNet heeft geen impact op de producten, diensten en tarieven van je abonnement.

Bent u in het buitenland, dan is mobiel bereik niet vanzelfsprekend. Met GigaNet van Vodafone bent u verbonden met de best beschikbare netwerken en gebruikt u het grootste 4G netwerk ter wereld. En aan onze buitenlandse netwerken voegen we in razendsnel tempo 5G toe. Zodat u ook op reis de stabiele, snelle en veilige verbinding heeft die u van ons gewend bent.