Overslaan en ga naar inhoud
MKB (5-250 medewerkers)
MKB (5-250 medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)
Grootzakelijk (250+ medewerkers)

Innovatie met 5G & IoT

Innovatieve tech, zoals IoT en 5G, kan uw bedrijf laten groeien. Maar welke oplossingen wérken voor uw bedrijf? Vodafone Business heeft alle innovaties in huis om uw bedrijf digitaal op weg te helpen. V-Hub biedt een schat aan inspiratie en informatie over deze onderwerpen.

Vodafone zet met 5G-hub in op maatschappelijke doorbraken

gaat leiden tot maatschappelijke doorbraken door spectaculaire verbeteringen op het gebied van internetsnelheid, responstijd en betrouwbaarheid. Diverse innovatieve gebruikstoepassingen worden ontwikkeld en getest in de 5G Hub in Eindhoven, een testomgeving die begin 2020 werd opgericht door vier partijen: Brainport Development, High Tech Campus, Ericsson en VodafoneZiggo. Over de nieuwe mogelijkheden door 5G en de activiteiten in de 5G Hub spraken we met Jelmer Letterie, Sander van der Zande en René Visser, allen werkzaam bij VodafoneZiggo.

Ondernemen met 5G: de streetwear van Pim Dresen

Met 5G van Vodafone is het geweldig ondernemen, zo laat streetwear-ondernemer Pim Dresen zien. De combi Vodafone 5G en de nieuwe videotechniek Volumetric stelt de MKB-ondernemer in staat zijn producten te laten zien op een nieuwe, visueel sterke manier.

CEO Vinod Kumar: “5G maakt groot verschil in samenleving”

5G is veel meer dan een manier om razendsnel mobiele data over te brengen. Volgens Vinod Kumar, CEO van Vodafone Business, kan 5G voor bedrijven en voor de samenleving als geheel een groot verschil maken. De topman spreekt zich in deze video uit over het doel van Vodafone om de digitale samenleving te ondersteunen, onder meer met 5G.

FFtF FC Urban in 2024: Startup plant sprong, richt pijlen op VS

Hoe innovatief wordt startup Nederland in 2024? FC Urban, vorig jaar gekroond met het Fit For the Future keurmerk van VodafoneZiggo voor digitaal vooruitstrevende bedrijven, heeft voor 2024 een grote sprong in gedachten. Oprichter Joep Lamme: “We blikken hongerig vooruit op het WK 2026.”

FFtF Odd.Bot: “In 2024 worden we het uitzendbureau voor robots”

Hoe innovatief wordt ondernemend Nederland in 2024? Als het aan Odd.Bot-oprichter Martijn Lukaart ligt, is de sky the limit. Vorig jaar ontving zijn bedrijf het officiële Fit For the Future-certificaat – het keurmerk van VodafoneZiggo voor digitaal vooruitstrevende bedrijven. Welke technologische routes gaan deze innovatie-kampioen in het nieuwe jaar bewandelen? 

Fit For the Future-factor – digitale innovatie denken, dromen en dóen!

Wat bepaalt zakelijk succes? Niet alleen voor nu, maar ook in de toekomst? Elk jaar onderzoekt Vodafone het DNA van Fit For the Future-bedrijven. Waarom zijn deze bedrijven zakelijk succesvoller dan andere? Inmiddels is ‘FFtF’ een zakelijke succesfactor geworden die staat voor de fitheid en flexibiliteit waarmee een bedrijf uitdagingen met glans trotseert. Een staat van ‘klaar zijn voor de toekomst’.

Full Circle Clothing: duurzaam én tech-savvy ondernemen

In stijl, met tech savviness én een groen geweten bemachtigden de mannen achter Full Circle Clothing onlangs het Fit For the Future certificaat. En dat is niet zonder reden: met een vernuftig staaltje tech ontwikkelden Max van Bree en Constantin Wahle de fijnste circulaire fashion items, voorzien van een NFC Tag, dat realtime informatie biedt over de levenscyclus van het kledingstuk. Maar daar bleef het niet bij. 

VanMoof onder McLaren Applied door met VodafoneZiggo's IoT-tech

VanMoof leeft! Het iconische fietsenmerk gaat een nieuwe toekomst tegemoet met e-stepbedrijf Lavoie, onderdeel van het Britse McLaren Applied. Daarmee breken ook nieuwe tijden aan voor de slimme IoT-oplossingen van het merk, powered by VodafoneZiggo. McLaren Applied heeft met de curatoren en met VodafoneZiggo vastgelegd dat ook de IoT-samenwerking weer springlevend is, tot minimaal maart 2025. Waar gebruikt VanMoof de VodafoneZiggo's IoT-tech voor? Dit verhaal legt het uit.

Goal! FC Urban boekt Fit For the Future-zege

Als startup niveautje Champions’ League bereiken? De mannen achter het platform FC Urban weten wat scoren is. Sinds 2017 verzorgt FC Urban potjes voetbal in de buitenlucht, vollédig on demand. Met gamification, data science en de nodige kennis van het amateurvoetbal, schopten ze het tot grote hoogte. Sterker nog: FC Urban ontving onlangs het officiële Vodafone Fit For the Future certificaat. We spraken oprichter Joep Lamme.

Mijlpaal: Odd.bot eerste Fit For the Future-bedrijf in Nederland

Goed boeren als startup? Het Nederlandse bedrijf Odd.Bot maakt er létterlijk werk van. Met behulp van hun slimme robot maken ze akkers onkruidvrij én reduceren ze handwerk en het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. De oogst? Een bloeiende, innovatieve business én het eerste officiële Fit For the Future certificaat! 

Wat kan Internet of Things (IoT) nu al voor uw bedrijf betekenen?

Een technologie die bedrijfsprestaties verbetert, schokken in de markt opvangt én makkelijk kan meeschalen met groei en krimp? Klinkt missschien als toekomstmuziek, maar ze is al volop in gebruik. Ontdek wat Internet of Things (IoT) nu voor uw bedrijf kan betekenen.

'Fit For the Future'-bedrijven: duurzaam meer kans dan ‘moetje’

'Fit For the Future'-bedrijven behoren tot de kopgroep in het bedrijfsleven. Onderzoek liet zien dat ze onder meer met elkaar gemeen hebben dat ze digitalisering omarmen en flexibeler omgaan met tegenslagen en uitdagingen. Uit nieuw onderzoek blijkt dat de koplopers ook heel anders kijken naar duurzaamheid: ze zien groen ondernemen vaker als kans dan als ‘moetje’!  

Omarm de technologie en benut de zakelijke kansen van 5G en IoT

Bedrijven die nieuwe technologie omarmen en een duidelijk groei- en implementatiepad hebben voor 5G, IoT en andere innovaties, zijn Fit For the Future. Ze zijn aantoonbaar succesvoller dan bedrijven die de kat uit de boom kijken. V-Hub biedt u een schat aan inspiratie en informatie over de nieuwe technologieën - en hun toepassingen.

5G & IoT: lees er alles over

E-book over 5G: alle ins en outs

Onze manier van leven en werken is ingrijpend aan het veranderen door 5G. Het gaat niet alleen om snelheid. Er is sprake van een evolutie, geen revolutie. En deze ontwikkeling biedt u volop kansen voor nieuwe bedrijfsmodellen en voor uw organisatie. Kijk mee in de keuken van 5G: wat wordt er allemaal mogelijk? Dit informatieve e-book ‘Uw verwachtingen, onze expertise in 5G’ laat zien wat er allemaal mogelijk wordt. 

5G maakt zó veel mogelijk

5G is nu nóg sneller en stabieler. Ook op drukke plekken als een stadion of festivalterrein. Denkt u zich eens in wat dat voor uw bedrijf – of voor een nieuw te ontwikkelen business model – kan betekenen. Lees over de toepassingen die er al zijn: 

Lees over een met 5G-technologie uitgeruste drone die op grote hoogte in een magazijn goederen telt. 

Lees over een zelflerende robot met camera en 5G-technologie gelanceerd die onkruid razendsnel herkent en tussen de gewassen weghaalt.

Lees over ambulancemedewerkers die met 5G sneller dan ooit belangrijke patiëntgegevens delen met de spoedeisende-hulpafdelingen van ziekenhuizen.

Lees over een gemeente die met 5G tijdens een groot festival aanzwellende verkeersstromen tijdig kan omleiden om onbeheersbare drukte te voorkomen. 

 

5G & IoT: lees er alles over
5G & IoT: lees er alles over

Open de wereld van Internet of Things

Solide verbindingen voor steden, landbouw en dijkbewaking. Slimme toepassingen in lichtgewicht wearables, klaar om voor uw bedrijf aan het werkt te worden gezet. Bent u benieuwd wat verschillende IoT-technologieën voor uw bedrijf kunnen doen? 

Lees over hoe IoT steden veiliger maakt door slimme verlichting.

Lees over hoe IoT leidt tot lager energieverbruik.

Lees over hoe IoT smart farming mogelijk maakt.

Lees over hoe Vodafone u met IoT verder kan helpen.

Weten hoe technologie úw business vooruit helpt? Praat met onze Business Consultant en maak een afspraak voor persoonlijk advies. 

5G & IoT: lees er alles over